Wpis z mikrobloga

No siemka xD Przypomniało mi się coś. Gdzieś tak z 10 lat temu było u mnie krucho z kasą. Jako ze mój kuzyn Władek jest kościelnym gdzieś na jakimś zadupiu xD to mówi ze jest praca organisty. Se tak myślę: lol keyboard mam,waltornie mam, nuty znam, to co to dla mnie xD a ja zdolny jestem, łapie w lot to przyjąłem propzycję. Księżulo był spoko, między mszami przychodziłem i trenowałem (mówił tylko żebym do zakrystii nie zaglądał, nawet nie wiem czemu xD). I tak tego Władka spotkałem między mszami i mówię: a może czegoś się napijemy? XD" Bez zająknięcia walneliśmy 3 wina (chyba mszalne xD) i 1,5 litra. Skończylismy tuż przed mszą. Władek ledwo albe założył a ja zgubiłem nuty XDD Nie wiedziałem co grać a jedyne co znałem to Mario Bros Theme i Manieczki xD no to se myślę ze lepiej Mario zagrać xDD A Władek jak na tacę zbierał to nawet stówy nie brał,stwierdził: "drobnych nie biere" xD. Mało tego wlazł na ambonę i mówił że czuje się jak DiCaprio na dziobie Titanica i wyjaśniał czemu Arka Noego była lepsza od Titanica. Tak wyjaśniał że ksiądz się popłakał a 3/4 kościoła spiewało Selin Dion. Dalej nic nie pamiętam, obudziłem się w domu wraz z Władkiem. Do tej pory jak jeżdżę do niego to ludzie czekają na mnie z szampanem xDD #cebulowahistoria #cebula #onionstorybro
  • 3
  • Odpowiedz