Wpis z mikrobloga

Cześć wszystkim, gracie jeszcze? :)
Jako, że fifa 18 zbliża się powoli ku koncowi, to chciałbym żebyście pochwalili się składkami, które udało Wam się zbudować w FUT.
U mnie wygląda to tak jak na zdjęciu, a w meczu zmieniam pozycjami: Kante na LŚP, Gullit na PŚP, Kdb na ŚPO, Suarez na prawy atak, wszyscy mają po 10 zgrania i jazda :) W komentarzu ławka.
#fifa18 #fut
Pobierz
źródło: comment_mwKBa7WL3yRXgYiCAoKsvHrY4VxINLcC.jpg
  • 16
@n1troo: przecież napisałem, że powoli. Poza tym na granie LW został już tylko miesiąc, więc późniejsze ulepszenia już raczej nie będą miały sensu :)
@Shatter: gdzie sprzedałeś coinsy? Ja po banie na pierwszym koncie mam przed tym obawy, a szkoda bo mam dryg do zarabiania coinsow i z chęcią bym trochę na tym dorobił. Oczywiście jeżeli przez Supercoinsy.pl, to muszę dać sobie spokój, bo im nie ufam i nie polecam
@Denyy90: Zacząłem w lutym, bo całe życie (a grałem od fify 06) myślałem, że Fut to tryb offline. Żadnych Fifa Points, farmienia coinsów (gram na PC), tylko LW, sezony, SB na najniższym poziomie (do farmienia fitnessu) i każde rozsądne SBC.

Na ławce mam jeszcze kilka czerwonych TOTSow z LW, ale raczej rzadko coś zmieniam. W planach mam jeszcze wymiane Alliego na coś, ale jeszcze nie mam pomysłu (może FOF Pogba).
Pobierz
źródło: comment_NwMFk7ET1Qf7Bri7eN0U6cGV9CZAuhi3.jpg
@kielbasior: bardzo ładny skład. Na cm może spróbuj Kante 95, o ile nie przeszkadza Ci jego wzrost. Ja teraz przerzuciłem się z Fernandinho 93 na niego i zapier***a jak dziki osioł! Polecam :)
U mnie klub został założony 23 kwietnia, po banie wcześniejszego klubu za sprzedaż coinsów. Na zbudowanie składu nie wydałem też nic, bo uważam kupowanie coinsów lub fifa pointsów za wielką głupotę, ale to moje zdanie :)

@Shatter:
@Denyy90: W sumie Kante 87 był moim podstawowym pomocnikiem aż do czasu TOTSów, ale grał bardziej jako CDM, bo jego strzały i czasami podania były okropne. Przeżył nawet rage selling po jednej z LW, po której został mi tylko Valencia i Kante :D Jego 95 daje radę z przodu? Alli jest super, ale jego słabsza noga jest okropna, dużo okazji przez to tracę.

@toddler123: Nie zmieniasz formacji na początku?
@kielbasior: Póki co grałem nim tylko w tej LW, ale robi różnicę z tyłu, a z przodu jest solidny. Jest zwrotny, szybki i z łatwością mija rywali na pełnym gazie, po czym otwiera kolegą drogę do bramki. Trochę słabe strzały z dystansu, ale od tego jest Gullit i KDB :)
@hoobskrk: fajny skład i bardzo konkretna pomoc, która raczej pojedynku w powietrzu nie przegra. Zastanów się nad tym CR7, ale mam niewymiennego Suareza i też się świetnie spisuje. Za to sprzedałem Kante i kupiłem Pogbe 94 - petarda! :)