Wpis z mikrobloga

Czy jest mi ktoś w stanie racjonalnie wytłumaczyć, co tu się odwala? Gość ma od bardzo dawna nick jednego z nazistowskich zbrodniarzy wojennych, na zdjęciu w tle mocno kontrowersyjne, zahaczające o propagowanie ustroju totalitarnego treści.
https://www.wykop.pl/ludzie/AmonGoeth/
Moderacja nie reaguje. W ostatnim znalezisku dotyczącym tego zbrodniarza zwróciłem uwagę na to, że zakopał. Zostałem z miejsca zaatakowany przez wściekłą pomarańczkę. Zgłoszenie zarówno profilu jegomościa, jak i obrażającego mnie komentarza zostało odrzucone szybciej niż zdążyłem wejść w panel zgłoszeń. Czyżby Amonem, wściekłą pomarańczką i moderatorem była ta sama osoba?
#moderacjacontent @Moderacja
Ponadto otrzymałem wiadomości sugerujące, iż ten człowiek ma rzekomo zgodę na używanie tego pseudoniomu.
Oczekuję oficjalnego stanowiska w tej sprawie w ciągu 24 godzin (wali mnie, że jest piątek), albo zrobię wszystko, aby zainteresować media krajowe sprawą możliwej zgody na propagowanie ideologii totalitarnej przez serwis wykop.pl. @m__b, @a__s
#afera
D.....e - Czy jest mi ktoś w stanie racjonalnie wytłumaczyć, co tu się odwala? Gość m...

źródło: comment_IQwYV3OghiVvK7YuMt74g10hdyXEH5g0.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
Oczekuję oficjalnego stanowiska w tej sprawie w ciągu 24 godzin (wali mnie, że jest piątek), albo zrobię wszystko, aby zainteresować media krajowe sprawą możliwej zgody na propagowanie ideologii totalitarnej przez serwis wykop.pl.

@Drmscape: Zawołaj jak w TV będą o tym mówić.
  • Odpowiedz
@Aeny: i ryzyko straty hajsu na rogale będzie jedyną rzeczą, która Białka zmusi do reakcji. Nie będę w przeciwieństwie do nich z gęby szmaty robił. Mają deadline, wysyłam po deadlinie.
  • Odpowiedz
@Drmscape: sugeruje zacząć od OZMRIK i innych organizacji walczących z mową nienawiści, oni są łasi na atencję do tego mają dużą siłę przebicia, i jeśli ich uda się zainteresować to media też podłapią ( a ich łatwiej )
  • Odpowiedz
@Drmscape: też nie, ale Ad maiorem Dei gloriam można się poświęcić, dodaj też paru komunistów, @redright np który tłumaczył jak to Katyń się należał, a i wielkiego głodu nie było bo produkcja rolna ZSRR rosła itp itd. Powinno to zwiększyć zainteresowanie sprawy.
  • Odpowiedz
@xer78: Wisi mi ranking, ba nawet nie staram się go wbić, oddałem masę znalezisk które weszły na główną znajomym bo mi się opisów nie chciało robić itp itd, a mimo to koło 2 lata mam bordo ( w zasadzie chyba pomarańczką byłem krócej niż zielonką )
  • Odpowiedz