Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +266
Dzisiaj wyjazd firmowy więc jak zwykle obrączka zjeżdza z palca i czas na zabawe z Julkami lvl 22 z działu sprzedaży :) Raz się żyje #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
masz_fajne_donice +201
Ranking najgłupszych powiedzeń w PL:
Co proponujecie na 2?
#pytanie #polska #przemyslenia
1. Tylko winny się tłumaczy
Co proponujecie na 2?
#pytanie #polska #przemyslenia
Mireczki, mam pewien pomysł- jeśli popieracie to dajcie plusa, niech @daniel-zwierzynski zobaczy!
Skoro już Łukasz przez wakacje siedzi na Urzędniczej, to dawać go na stream! Warunek jest jeden- trzeźwa osoba w domu. Może to być ktokolwiek nie musi to być nikt z rodziny( w przeciwnym wypadku np. opiekunka do dziecka nie mogłaby zostać z nim sama).
Niech Baobab nie pije. I tak nic ciekawego pijany nie robi( a Gocha, Jacek i Pezet wiadomo- pić muszą), a tak to będzie robił za opiekuna Łukasza.
I Łukasz na stream na kanapę.
Przecież to by była nowa jakość streamów. Łukasz się już wyrobił i potrafi cisnąć i Gochę i Baobaba zza kamery i jest to czasami coś pięknego. Jak myślicie, co byłoby, gdyby został zwykłym uczestnikiem streama? Przecież 100zł za kilka godzin siedzenia to dla młodego niezły pieniądz, a myślę, że stream wszedłby na nowy poziom i przyciągnął kolejnych ludzi.
Nie czekajmy tych 2 lat, aż skończy 18 lat, bo nie ma po co. Wtedy po prostu Łukasz zacznie z nimi pić. O sąd nie ma się co bać- przecież na bidul i tak już został skazany, przecież więcej mu zrobić nie mogą.
Co myślicie? Będę wrzucał ten post i prosił o plusy za każdym razem, dopóki Daniel się do tego nie odniesie.
Łukasz na streamie obok wyzywającej się Gochy i Jacy, kręcący z nich bekę- dobry pomysł?
#danielmagical
jestem za