Aktywne Wpisy
Czy to ja jestem #!$%@??
Macbooki #!$%@? mnie prądem (m1 i m2 air), zarowno na fabrycznej ladowarce jak i ladowarkach GaN Ankera i Satechi (chyba 60w i 165w). Z iPhone jest to samo. #!$%@?ą w domu i na wyjazdach. Obecnie jestem w hotelu i tu #!$%@? mnie tak, ze czuje kopnięcie jakbym sie naelektryzował kocem za kazdym razem jak biore telefon lub maca do reki. Wczesniej mialem jeszcze kilka macbookow i bylo
Macbooki #!$%@? mnie prądem (m1 i m2 air), zarowno na fabrycznej ladowarce jak i ladowarkach GaN Ankera i Satechi (chyba 60w i 165w). Z iPhone jest to samo. #!$%@?ą w domu i na wyjazdach. Obecnie jestem w hotelu i tu #!$%@? mnie tak, ze czuje kopnięcie jakbym sie naelektryzował kocem za kazdym razem jak biore telefon lub maca do reki. Wczesniej mialem jeszcze kilka macbookow i bylo
rav3k +76
Rozwala mnie w wykopkach to, że jak ktoś zacznie coś hejtować to już leci lawina hejtu, nie mająca żadnego sensu, żadnych argumentów, nic. Po prostu hejt i beka bo tak jest teraz fajnie. Ludzie nie myślą sami tylko tak jak jest "modnie" żeby nie być odrzutkiem społeczeństwa gdzie 70% to idioci. W wywiadzie z dudu były pytania mocne a wymijające odpowiedzi dudu punktował i Mazurek i Stanowski. Były też takie normalne typu
Kolega zalał mi dzisiaj mój #xiaomi
Na początku pojawiła się jedynie ikonka podpiętego zestawu słuchawkowego i nie działał głośnik do rozmów, za chwilę padł dotyk...Tak więc telefon stał się bezużyteczny. Oczywiście #!$%@? na maxa. On uspokaja i twierdzi, że przez noc wyschnie w ryżu i będzie śmigał jak przedtem. A ja mam obawy. Co mogę zrobić? Jest jakiś sposób? Latać po serwisach itp.?
Oczywiście zaproponował pokrycie operacji finansowych z tym związanych nawet jeżeli w ostateczności byłabym zmuszona do zakupu nowego telefonu, jednak bardziej zależy mi na moich danych itp niż na nowym telefonie.
Co mogę zrobić by jakoś uratować? Rzeczywiście przy takich objawach wystarczy poczekać?
Dodam że telefon kupiony ponad pół roku temu na gearbest.
#kiciochpyta #elektronika #elektroda #gsm #serwisgsm
ps: Włożeniu telefonu do ryżu który dalej jest w ubudowie raczej mała da xD do ryżu wkłada sie rozłożone.
@gabra: jpdl, powiedz mu żeby sobie małego do ryżu wsadził... 2018 rok i podludzie nadal te głupoty powtarzają.
Jak sama nie umiesz rozkręcić i przemyć izopropanolem to do serwisu, korozja szybko postępuje przy zalaniu, zwłaszcza jak urządzenie ciągle działa
Za każdym #!$%@? razem. Wyciągnij z tego ryżu i nie włączaj, daj wyschnąć na kilka dni. Jego możesz odpiąć baterie to odepnij. I cyk do serwisu jakiegoś na kąpiel w ultradźwiękami
Dane zapewne odzyskac sie da, ale troche z tym grzebania bedzie.
Przede wszystkim idz i jutro ogarnij temat, im dluzej ten tel tak lezy zalany tym gorzej.
Komentarz usunięty przez autora