Wpis z mikrobloga

Mirko pomóż ()
Kolega zalał mi dzisiaj mój #xiaomi
Na początku pojawiła się jedynie ikonka podpiętego zestawu słuchawkowego i nie działał głośnik do rozmów, za chwilę padł dotyk...Tak więc telefon stał się bezużyteczny. Oczywiście #!$%@? na maxa. On uspokaja i twierdzi, że przez noc wyschnie w ryżu i będzie śmigał jak przedtem. A ja mam obawy. Co mogę zrobić? Jest jakiś sposób? Latać po serwisach itp.?
Oczywiście zaproponował pokrycie operacji finansowych z tym związanych nawet jeżeli w ostateczności byłabym zmuszona do zakupu nowego telefonu, jednak bardziej zależy mi na moich danych itp niż na nowym telefonie.
Co mogę zrobić by jakoś uratować? Rzeczywiście przy takich objawach wystarczy poczekać?
Dodam że telefon kupiony ponad pół roku temu na gearbest.
#kiciochpyta #elektronika #elektroda #gsm #serwisgsm
gabra - Mirko pomóż (╥﹏╥)
Kolega zalał mi dzisiaj mój #xiaomi 
Na początku pojawiła...

źródło: comment_gXkN2i8ztTnut4VfqgZFcufwpIizKczs.jpg

Pobierz
  • 29
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@gabra: >Ryż
Za każdym #!$%@? razem. Wyciągnij z tego ryżu i nie włączaj, daj wyschnąć na kilka dni. Jego możesz odpiąć baterie to odepnij. I cyk do serwisu jakiegoś na kąpiel w ultradźwiękami
@gabra: nie działa wyswietlacz to bedzie ciężko. Tez utopiłem telefon. I nie działa ekran, ale telefon sie włącza. Ale nie dam rady nic z niego zgrać. Tylko ja byłem na tyle głupi , i nie trzezwy, ze zamiast wyjąć baterie to ja wrocilem do domu, i go jeszcze do ładowarki podłączyłem
@parhelia: ale to nic nie daje, wiele filmików na yt, wiele komentarzy w internecie widzę, które 'gani' za ryż, a i tak ludzie swoje... To tak jak u nas z chorymi, po co do lekarza skoro sąsiadka powiedziała że obłożyć nogę kapustą i jak nowa bedzie! :D