Siema Mirki, szukam laptopa w okolicach 3,5k główne cele to jakieś gry, trochę montowania, oraz oczywiście nauka( ͡°͜ʖ͡°) Ten jest warty uwagi, czy może polecacie coś innego? #laptopy #komputery #it
@Bieelik: Właśnie rozchodzi się o to, że zależy mi jednak na mobilności, za rok studia i podróżowanie z pecetem będzie jednak trudne( ͡°͜ʖ͡°) Poza tym nie potrzebuję jakiś maksymalnych osiągów w grach.
@Wyimaginowanypsychoanalityk ja jestem na studiach 600 km od domu i latam po całej polsce mając PC. Jak grasz w jakieś hearthstone czy cuś to Lenovo z serii gejming Ci wystarczy. Ale z mojej obserwacji, lepiej kupić PC i mieć w domu a latać z jakimś małym gówienkiem.
@Bieelik: Mam tego świadomość, rozchodzi się o to, że nie jestem jakimś nałogowym graczem, ostatnio bardzo mało raczej. Montuję też raczej okazjonalnie. Potrzebuję raczej wielozadaniowca po prostu. Testowałem ajple, ale wolę jednak windowsa.
#laptopy #komputery #it
Komentarz usunięty przez autora
@Wyimaginowanypsychoanalityk gry/montowanie i "nauka" to co innego. Ja do pracy bym brał ajpula jakiegoś może nawet używke.
Komentarz usunięty przez autora