@Elbrus: ech, czyli jednak może być coś na rzeczy. Szkoda, według mnie to będzie stracony czas dla niego przez ten okres a później problemy ze stworzeniem naprawdę dobrej i stabilnej drużyny. No ale co zarobi to jego.
@GeneralX: problemem Micha było to, że za późno dołączył do VP. Byłem jego fanbojem przez długi czas ale decyzja o wywaleniu Taza pojawiła się za późno. Też mi go bardzo szkoda z tego powodu.
@Vojak: Powinien wlecieć za taza już w 2017 roku albo i nawet wcześniej, bo już wtedy drużyna potrzebowała odświeżenia. Obecnie jego gra jest przeciętna.
I myk Snatchie do VP a za 2 miesiące disband ( ͡°͜ʖ͡°)
VP obcnie nawet jak zrobi disband teamu to kogo wezmie? Kazde topowe druzyny maja bardzo dobre organizacje i raczej byloby bardzo trudno aby ugrac caly trasfer jakiegos zespoly z tier1 nawet i tier2 typu C9, Fnatic itd. Teraz jest takie pytanie czy organizacji VP oplaca sie robic disband i brac jakis team
plotki o Snatchim ktory lepszy od Snaxa na obecna chwile.
@itsokaytobegay: lepszy jako snajper, ale ogólnie to nie sądzę. Ta zmiana miałaby sens gdy był jeszcze snax w drużynie. - pasha +snatchie i jeszcze kogoś za neo, atmosfera by się poprawiła i coś by się ruszyło.
@konsumpcjusz: Mozliwe ze atmosfera sie poprawila wlasnie po odejsciu Snaxa ( ͡°͜ʖ͡°) Mowiac lepszy sugerowalem sie ostatnimi wynikami obu gracz, zobaczymy jak bedzie gdy Snax wroci do swojej "formy". Na obecna chwile nie ma lepszego wyboru dla VP niz Snatchi, w koncu mieliby takie snajpera z krwi i kosci bo Papito nigdy takim nie byl, wtedy Jarek jako riffler ewentualnie jako drugi snajper.
@konsumpcjusz: Po odejściu Taza i Snaxa nie ma w tej drużynie innej osoby, która mogłaby prowadzić, oprócz Neo. Druga sprawa, że pomimo bardzo, ale to bardzo słabych wyników, Neo indywidualnie trochę się polepszył. Ja tam zawsze uważałem, że Michu za wiele do drużyny nie wniesie i dlatego liczyłem na jakiegoś mocnego snajpera, chociaż teraz gdy Snax odszedł trochę mi się już miesza wizja tej drużyny, ale zobaczymy co się stanie.
@itsokaytobegay: @ldldld3: no Neo jako IGL widać niebardzo ( ͡°͜ʖ͡°) sam zresztą mówił, że się wypalił (już z rok temu conajmniej) i nie chciał prowadzić. Snax za to rwie się do iglowania, więc może z młodszym składem by się sprawdził. Ale teraz to już po ptokach, bo snax pewnie do VP nie wróci.
@konsumpcjusz Ja nie mowilem, ze Neo to najlepszy prowadzacy, powiedzialem, ze tylko on w tej druzynie oprocz Taza I Snaxa sie do tego nadaje, bo przeciez ani Bialy, ani Pasha, ani Michu tego nie potrafi xD
Kolejne byczkowanie lachów przez ukraińskich braci. Nie dość, że w Krakowie to ukrainiec kopał to jeszcze tutaj, no nic lata 90 wracają. #ukraina #wojna #rosja
zrobiłem sobie basen na działce, ustawiłem tryb pompy na turbo aby grzał ciągle na 32 stopnie xD dzisiaj przyszedł rachunek za prąd za ostatnie 8 tyg... 6600 zł xD w tym oczywiscie dom ale #!$%@? nie tyle. kurde czasem warto sie zapoznac jednak z poborem mocy urzadzenia widze xd
I myk Snatchie do VP a za 2 miesiące disband ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#csgo
VP obcnie nawet jak zrobi disband teamu to kogo wezmie? Kazde topowe druzyny maja bardzo dobre organizacje i raczej byloby bardzo trudno aby ugrac caly trasfer jakiegos zespoly z tier1 nawet i tier2 typu C9, Fnatic itd.
Teraz jest takie pytanie czy organizacji VP oplaca sie robic disband i brac jakis team
@itsokaytobegay: lepszy jako snajper, ale ogólnie to nie sądzę.
Ta zmiana miałaby sens gdy był jeszcze snax w drużynie. - pasha +snatchie i jeszcze kogoś za neo, atmosfera by się poprawiła i coś by się ruszyło.
Mowiac lepszy sugerowalem sie ostatnimi wynikami obu gracz, zobaczymy jak bedzie gdy Snax wroci do swojej "formy". Na obecna chwile nie ma lepszego wyboru dla VP niz Snatchi, w koncu mieliby takie snajpera z krwi i kosci bo Papito nigdy takim nie byl, wtedy Jarek jako riffler ewentualnie jako drugi snajper.
-Neo tylko
@itsokaytobegay: @ldldld3: no Neo jako IGL widać niebardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°) sam zresztą mówił, że się wypalił (już z rok temu conajmniej) i nie chciał prowadzić. Snax za to rwie się do iglowania, więc może z młodszym składem by się sprawdził. Ale teraz to już po ptokach, bo snax pewnie do VP nie wróci.