Wpis z mikrobloga

@Elbrus:

I myk Snatchie do VP a za 2 miesiące disband ( ͡° ͜ʖ ͡°)

VP obcnie nawet jak zrobi disband teamu to kogo wezmie? Kazde topowe druzyny maja bardzo dobre organizacje i raczej byloby bardzo trudno aby ugrac caly trasfer jakiegos zespoly z tier1 nawet i tier2 typu C9, Fnatic itd.
Teraz jest takie pytanie czy organizacji VP oplaca sie robic disband i brac jakis team
@konsumpcjusz: Mozliwe ze atmosfera sie poprawila wlasnie po odejsciu Snaxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mowiac lepszy sugerowalem sie ostatnimi wynikami obu gracz, zobaczymy jak bedzie gdy Snax wroci do swojej "formy". Na obecna chwile nie ma lepszego wyboru dla VP niz Snatchi, w koncu mieliby takie snajpera z krwi i kosci bo Papito nigdy takim nie byl, wtedy Jarek jako riffler ewentualnie jako drugi snajper.

-Neo tylko
@konsumpcjusz: Po odejściu Taza i Snaxa nie ma w tej drużynie innej osoby, która mogłaby prowadzić, oprócz Neo. Druga sprawa, że pomimo bardzo, ale to bardzo słabych wyników, Neo indywidualnie trochę się polepszył. Ja tam zawsze uważałem, że Michu za wiele do drużyny nie wniesie i dlatego liczyłem na jakiegoś mocnego snajpera, chociaż teraz gdy Snax odszedł trochę mi się już miesza wizja tej drużyny, ale zobaczymy co się stanie.
-Neo tylko kto mogby byc dobry jako IGL?

@itsokaytobegay: @ldldld3: no Neo jako IGL widać niebardzo ( ͡° ͜ʖ ͡°) sam zresztą mówił, że się wypalił (już z rok temu conajmniej) i nie chciał prowadzić. Snax za to rwie się do iglowania, więc może z młodszym składem by się sprawdził. Ale teraz to już po ptokach, bo snax pewnie do VP nie wróci.
@konsumpcjusz Ja nie mowilem, ze Neo to najlepszy prowadzacy, powiedzialem, ze tylko on w tej druzynie oprocz Taza I Snaxa sie do tego nadaje, bo przeciez ani Bialy, ani Pasha, ani Michu tego nie potrafi xD