Aktywne Wpisy

Szukałem ukrytych kamer w mieszkaniu(mam problem z sąsiadem z dołu, zboczonym psycholem). I chyba udało mi się zrobić dwa zdjęcia, czegoś co wygląda na szpiegowską/złodziejską kamerę(w komentarzu, szukałem apką Hidden Camera Detector Gold, funkcja Lens Detector, zawył alarm). Zrobiłem też kilka zdjęć miejsc, gdzie podejrzewam mogły znajdować się otwory w podłodze. I na jednym z nich jest coś co zmroziło mi krew w żyłach. Jeżeli jest to kamera to gratuluję twórcy pomysłowości

Ostatnio pisze sobie z taką fajną dziewczyną. Lubi wycieczki nie imprezuje. Spokojna dziewczyna. Tylko dzieli nas różnica wieku jaka jest pomiędzy nami a jest ona dosyć duża. 6 lat. Ja mam 21 ona 27. Brać się za nią? Jak odbiorę skodę od mechanika to może zaprosić ja na spacer ala randkę? #przegryw #podrywajzwykopem #zwiazki

Hej mirki i mirabelki.Ogolem to pisze do was z prośbą o radę - nie uważam się za mega brzydką osobę,ale na pewno nie jestem atrakcyjny dla płci przeciwnej (tej samej pewnie też) .Jestem dosyć chudy,50 parę kilo przy wzroście 170-coś, nie wiem sam dokładnie od czego mogę zacząć aby poprawić siebie pod każdym względem,macie może jakieś rady? Wiem,bardzo ogólnikowo,ale przydałby się jakieś podstawowe czynności,rady.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów