Wpis z mikrobloga

@mrmydlo: Mam dokładnie takie samo zdanie, używałem w swoim życiu windowsa, macOS, ubuntu, fedory, debiana i wszystkie te systemy nie robią jakiejś wielkiej różnicy. Zdecydowanie nie taką by robić internetowe wojny co lepsze
@mrmydlo: Sam macOS może i nie. Za to w połączeniu ze sprzętem Apple - jest świetny (matryce Retina i gesty na touchpadzie). Z tymi gestami to jest tak, że jeszcze się nie spotkałem z kimś, kto by powiedział że na Windows jest tak samo, lub podobnie. ;-) Bo po prostu nie jest - Apple jest tu bezkonkurencyjny. Podobnie AirPlay - on po prostu świetnie działa. @MrGreeneye
@mrmydlo: ja po dwóch latach mu podziękowałem, ma parę plusów, ale jednak jest trochę minusów których nie da się normalnie naprawić a irytują. Generalnie dobrze lub bardzo dobrze pracowało mi się na wszystkich systemach, może jestem mało wymagający, gdyby nie specyficzne wymagania tego co robię to równie dobrze bym mógł siedzieć na Windowsie, Linuksie czy nawet i Maku.

Niestety nie ma przezroczystego systemu którego nie musiałbym pilnować, naprawiać po update, itp.,