Wpis z mikrobloga

Trochę kiepsko to wygląda...
Szczerze to nie jestem ani za grubasem ani lordozą (choć jak miał stare konto i były dymy to wolałem rafonixa oglądać jakoś nie był taki tępy jak ulaniec) , ale to co tucznik wyrabia to się w pale nie mieści...
Dlaczego on tak w #!$%@? ma swoich widzów? On nie widzi, że setki osób z samego wykopu go oglądają i wspierają?
#danielmagical
  • 17
@karliTToO xdddd upijajac własną matkę która później robi pod siebie i niedługo wykituje. Pokazywanie jak jego matka bije, pluje na jaca, jak #!$%@? ile to ona pracuje xdd smianie się z tego jak rafonix traktował dziewczynę, ile razy się z nią rozstawał i jak ka bił i wyzywał, a co sam zrobił? To samo xdddd
To ze istnieje zaufane grono wykopów co mu piszą co ma odpowiadać, robić żeby nie wyjść na
@karliTToO jakby się o nią postarał to przymusowe leczenie plus zero kasy na alkohol. A tak sam kupuje i poi a potem ma pretensje. Przynajmniej rafonix wychodzi do typa, a nie jak magiczny obrane gacie przed mahonkiem który był sam z dziewczyną.
@Lukkar: ahaha lordoza przed galą obsrał zbroje i dopiero teraz jak jest na dnie i potrzebuje pieniedzy to sie zgadza na walke, taki z niego fajter. A do naszego chudziny z wypoku poszedł w pięciu XDDD a magiczny dobrze zrobił ze do niego nie wyszedł. Tylko kontuzje by mogł złapać a tak to na gali sobie wyjaśnią i mam nadzieje, że magiczny tego śmiecia poskłada
@karliTToO kontuzje xdd przecież on już ledwo żyje bo kostka xddd obsral się na mietowo, pokazał jaki z niego kozak. Szczekac przez neta potrafi, jak przychodzi do konkretów to wysyła swojego brata i giermków. Niezły król yt. Na samego mahonkiem tez poszedł z obstawa xdd
@karliTToO no ja też nie jestem za żadnym z nich, ale gruby to dla mnie idiota. Bez bandy pomagierów którzy piszą mu co ma robić i mówić byłby mega idiota.
Co do walki z rafonixem. Zobaczysz że będzie pite równo, przygotowywać się zacznie około miesiąc przed walką i potem będzie za każdym razem mówić że on tylko miesiąc ćwiczył a wcześniej dużo pił itp.
@Lukkar: przecież to nie będzie pokaz techniki i kunsztu walki w oktagonie xd To bedzie wyglądało jak walka uliczna, w #!$%@? mam te ich przygotowania. Gdyby nawet dać im dwa lata na treningi to śmiesznie to będzie wyglądało. Chodzi o sam fakt, lepiej niech się biją w klatce, na zasadach niż pod blokiem na gołe pięści.