Aktywne Wpisy
qksgh +389
Przyszła do nas do pracy laska lat 20 i:
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
ATAT-2 +19
Mamy w teamie stosunkową nową osobę i niektórzy mają wątpliwości co do jego produktywności (praca zdalna). Do tego człowiek zagadka - wyłączona kamerka na każdym spotkaniu odkąd dołączył więc większość nie wie jak wygląda (polityka firmy wymaga włączonej na tych teamowych - nie o tym tu dyskusja zanim się striggerujecie), z całych sił unika dyskusji, jak już wywołany 'do tablicy' to mówi szybko co musi byle odbębnić i znowu się 'mutować', często
wybrać?
Zastanawiam się nad yi light.
Może jakieś kupony są?
Niestety moja obecna gopro Hero 3+ się popsuła.
Chwilę nagrywa po czym przestaje, wiesza się i zaczyna grzać. Trzeba wyjąć i włożyć baterie i znów chwilę uda się nagrać
#xiaomi #cokupic #kamerasportowa #zakupy #zakupyzchin
Gdybyś chciał kupić, to teraz w Banggood jest w promocji za 89,99$
bez reflinka
do 100$ można było wyłapać HK FF 8S/8SE
cena za gitup git2 taka dobra to ok. 80$ a nie tak jak nade mną bez kuponów:D
Z drugiej strony sam sprowokowałeś do oferowania git2 z tego powodu, że YI Lite to prawie to samo (tyle że bez osprzętu w cenie)
zobacz sobie te moje wpisy:
https://www.wykop.pl/wpis/29436527/kamerasportowa-xiaomiyi-gopro-mireczki-pytanko-%CA%96-/#comment-104551543
https://www.wykop.pl/wpis/29253551/jaka-kamerka-sportowa-do-200zl-moze-byc-z-chin-ama/#comment-103868319
znajdziesz tam też moją playliste na youtube nagrań z git2
Jeżeli byłbyś chętny to