Aktywne Wpisy
BanderaFella +7
To mój pierwszy post na tym forum. Jestem Ukraińcem mieszkającym we Wrocławiu. Lubię to miasto, ponieważ tu jest wielu Ukraińców, czuję się jak w domu.
Nie do końca rozumiem was Polaków. Popełniacie przestępstwo rozsypując zboże na drodze. Nie macie empatii ani współczucia. Nasi ludzie umierają za was, a wy knujecie przeciwko nam i chcecie nas zniszczyć. My staramy się przetrwać i wygrać walkę z okupantem. Wy nam nie pomagacie, tylko wbijacie nóż
Nie do końca rozumiem was Polaków. Popełniacie przestępstwo rozsypując zboże na drodze. Nie macie empatii ani współczucia. Nasi ludzie umierają za was, a wy knujecie przeciwko nam i chcecie nas zniszczyć. My staramy się przetrwać i wygrać walkę z okupantem. Wy nam nie pomagacie, tylko wbijacie nóż
urarthone +74
News dnia to...
- Zginął rekordzista w maratonie 15.3% (112)
- Piłkarza trafił piorun 15.0% (110)
- Rozegrano finał futbolu amerykańskiego 1.4% (10)
- Pierwsza ofiara ospy alaskańskiej 3.1% (23)
- Koniec malowania twarzy w telewizyjnym show 24.8% (181)
- Rolnicy wysypali ukraińskie zboże 6.7% (49)
- Malcolm będzie jeździł a NASCAR 4.9% (36)
- Będą pierwsze powietrzne taksówki 11.2% (82)
- Kary za fotografowanie zabytków 4.9% (36)
- Wypadki w pracy, dane GUS 12.6% (92)
1. Udało mi sie ogarnąć fajny hotelik. Wszystko spoko, ale okazało się, że korzystanie z parkingu hotelowego za dobe to 3 dychy XD Da radę gdzieś stanąć na Janusza(pod jakimś marketem itp)?
2. Poszukuje dobrego żarcia. Polecicie jakieś restauracje?
3. Gdzie warto sie wybrać. Co zobaczyc? Jakieś ciekawe miejsca?
#szczawnica #gory #pieniny
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kylasek: Jak parking za 30zł za dobę... To hotelik może nie być taki fajny...
Jak do tego żydowstwo dodałeś to już twój antysemicki problem...
2. Obiady domowe "Pod Siekierkami". Mają pyszne jedzenie :3
3. Na pewno pieszo/rowerem do Czerwonego Klasztoru.
1. Sporo turystów zostawia auto pod biedronka, ale moim zdaniem bezsensu bo po pierwsze kawał drogi wszędzie a po drugie blokują miejsca tym co przyjeżdżają na zakupy.
Parking przy kościele jest za darmo, jeżdżę na kieleckich blachach i nieraz nawet na kilka godzin tam auto zostawialam i nigdy nie było problemu. To samo na placu Dietla,tylko tam przed ósmą rano.
2. Jedzenie to Pod Siekierkami spoko,