#anonimowemirkowyznania We wtorek moje ostatnie podejście do #zwiazki, przynajmniej na jakiś czas ostatnie. #!$%@? mnie już, że po paru spotkaniach czuje się, że jestem loszce potrzebny, bo jej sie nudzi i potrzebuje #!$%@? orbitera, który będzie zabawiał. Nie mam chyba szczęścia, bo ostatnio na takie trafiam. A z ryja jestem mocne 7/10, więc wszystkie karyny aż lgną. Tylko ja chce mieć też z kim porozmawiać. Kogoś, kto mnie wesprze i kogo ja będę mógł wesprzeć. Kogoś, kto zrozumie moje wewnętrzne #!$%@?, którego nie pokazuje na codzień. Dlatego wyglądam jak typowy normik. A nie #!$%@? #!$%@? zrobiłam paznokcie i byłam u psiapsi a co u cb. Pomijam już karuzele #!$%@? ze strony tych z dzieckiem. Ja chyba wyglądam dla nich jak milion dolarów, no ja #!$%@?. Także, wtorek zapowiada się ciekawie. Z dziewczyną dobrze mi się rozmawia, nie jest pusta. Jak się zawiodę, to #!$%@? na amen wszystkie te #tinder #badoo i zostaję wolnym strzelcem. I na koniec zostaje jeszcze kwestia dobrej koleżanki, zagorzałej katoliczki, która jest chyba jeszcze gorszą #!$%@?ą ode mnie. Chce sie spotkać czasem, rzuca czułe spojrzenia, buziaczek na dzień dobry i do widzenia, a jak wyjadę z lekkimi podtekstami i zasugeruję cos oczywistego to ,,ja nikogo nie szukam'' i robi się wstydliwa xD #dziewicaconfirmed Wish me luck. #logikarozowychpaskow
@AnonimoweMirkoWyznania: 90% kobiet już takich jest xd najpierw #!$%@?ą pierdoły i jadą po tobie a jak nie jesteś nią zainteresowany to proszą, biegają za tobą i nagle stają się mądrzejsze xd
@AnonimoweMirkoWyznania: ech, mam to samo, tylko w drugą stronę. A najgorzej, jak muszę przebywać w towarzystwie innych różowych i słuchać tego ich pie***enia o paznokciach, ślubach, Brajankach... Ble.
@AnonimoweMirkoWyznania: ale czego ty sie spodziewasz? tego, że rozowa po 1-2 spotkaniach bedzie za tobą latać? no to niespodzianka, patrzac na to ilu obecnie jest niebieskich którzy tylko chcą zaliczyć i rzucają, to ja się nie dziwie że ktoś jest zdystansowany a dla ciebie to już odrazu karyna i ma cie w dupie
@AnonimoweMirkoWyznania: a pomyslales ze ta katoliczka serio nikogo nie szuka?po prostu na ciebie patrzy, przywita sie jak z dobrym kolega/przyjacielem a dla ciebie to juz karuzela #!$%@? bo chce sie spotkac, dac buziaka ale nie chce zwiazku
@AnonimoweMirkoWyznania: to normalne w swiecie kobiet ( ͡°͜ʖ͡°) Regula jest taka ze jak bedziesz za bardzo sie staral to kobieta cie odstawi bo w glowie jej zakielkuje ze "w sumie zasluguje na kogos lepszego skoro z tym relacja tak szybko sie rozwinela". jak bedziesz ja karmil stopniowo swoja obecnoscia i spotkaniami i wiadomosciami, a nie nagminnie, to sama zacznie sie angazowac i starac. jak
We wtorek moje ostatnie podejście do #zwiazki, przynajmniej na jakiś czas ostatnie. #!$%@? mnie już, że po paru spotkaniach czuje się, że jestem loszce potrzebny, bo jej sie nudzi i potrzebuje #!$%@? orbitera, który będzie zabawiał. Nie mam chyba szczęścia, bo ostatnio na takie trafiam. A z ryja jestem mocne 7/10, więc wszystkie karyny aż lgną. Tylko ja chce mieć też z kim porozmawiać. Kogoś, kto mnie wesprze i kogo ja będę mógł wesprzeć. Kogoś, kto zrozumie moje wewnętrzne #!$%@?, którego nie pokazuje na codzień. Dlatego wyglądam jak typowy normik.
A nie #!$%@? #!$%@? zrobiłam paznokcie i byłam u psiapsi a co u cb.
Pomijam już karuzele #!$%@? ze strony tych z dzieckiem. Ja chyba wyglądam dla nich jak milion dolarów, no ja #!$%@?.
Także, wtorek zapowiada się ciekawie. Z dziewczyną dobrze mi się rozmawia, nie jest pusta. Jak się zawiodę, to #!$%@? na amen wszystkie te #tinder #badoo i zostaję wolnym strzelcem.
I na koniec zostaje jeszcze kwestia dobrej koleżanki, zagorzałej katoliczki, która jest chyba jeszcze gorszą #!$%@?ą ode mnie. Chce sie spotkać czasem, rzuca czułe spojrzenia, buziaczek na dzień dobry i do widzenia, a jak wyjadę z lekkimi podtekstami i zasugeruję cos oczywistego to ,,ja nikogo nie szukam'' i robi się wstydliwa xD #dziewicaconfirmed
Wish me luck.
#logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
"dobrej koleżanki, zagorzałej katoliczki" dobry materiam na bzyku, bzyku XD
Regula jest taka ze jak bedziesz za bardzo sie staral to kobieta cie odstawi bo w glowie jej zakielkuje ze "w sumie zasluguje na kogos lepszego skoro z tym relacja tak szybko sie rozwinela". jak bedziesz ja karmil stopniowo swoja obecnoscia i spotkaniami i wiadomosciami, a nie nagminnie, to sama zacznie sie angazowac i starac. jak