Wpis z mikrobloga

#!$%@? jaka ta misja z Raditzem "Clear within 60 Counts" na Hardzie jest #!$%@? jak się nie ma SP Gohana () Zamiast niego grałem Brollym i zabrakło mi 1 sekundy. Telefon prawie w ścianę poleciał. Mam SP Pikkona 298%, ale to śmieć jeśli chodzi o zadawany dmg.
#dragonballlegends
  • 15
  • Odpowiedz
@AthleticsPrusice: Shallotem 298%, ale SP Gohan też daje radę jednym Rising Rushem. Ofc musi zostać sam, mieć jakieś tam buffy i mało życia. Shallot z pełnym życiem u mnie daje radę, ale te Saibamany to udręka.
  • Odpowiedz
@Misjonarzz: PVP bez Picollo to udręka. W tym sezonie wbije 50 rank, już mam 44. Top 10 to oszuści. Rozłączali się ze mną już na ekranie ładowania, nawet polak jeden tam był wczoraj.
  • Odpowiedz
@ssjfrytek: Widzę, że nieźle wyboostowałeś pare postaci robiąc te 298%. Zastanawiam się czy też tak zrobić pare postaci czy czekać na nowe. Bo później pojawi się coś must have a tu dupa bo zabraknie souli żeby zrobić 1000 lv
  • Odpowiedz
@Misjonarzz: Goku się łamie jak patyk jak ktoś ma Brolliego, dlatego też jest rzadko grany i na tym korzysta YEL Gohan, który jest zajebisty na Vegete. Póki co skupiłbym na jego ulepszeniu, ewentualnie zainwestowanie w soulboostowanie Vegety jak counter na Picollo. EX Goku wymieniłbym na Picollo albo Brolliego ale, że ich nie masz to póki co reszty bym nie ruszał. 80 % teamów aktualnie to Picollo/Vegeta i 3 w zależności od
  • Odpowiedz