Aktywne Wpisy
5rapol5 +1040
#sejm #tvpis czego pisowi nie wybacze? tego, że jakby moi dziadkowie lat 80 umarliby w najbliższym czasie (oby nie!) to ostatnie lata wspomnień z nimi byłoby związane z tym, że co wizytę próbują mnie ciągnąć za język za kim jestem i czemu wszystko inne niż pis to największe zło. kiedyś wpadałem do nich bez powodu w odwiedziny, teraz złapałem się nad tym, że średnio chce mi się do nich jeździć. wydoili starszych
Yankees93 +188
Rozumiem że bez ubezpeczenia to jeździć nie moge, tak? Halo #ubezpieczenia i @mfind czy moge ubezpieczyć auto jak jest jeszcze na szwedzkich blachach i nie jestem właścicielem? Jak to wszystko ogaranć?
Czy jak kupie auto dzisiaj to moge nim jeździć przez weekend czy lepeij żeby stało?
#pytanie #samochody
@mfind skoro już proponujesz ubezpieczenie to napisz co jeszcze powinien zrobić @Cisiur by leganlnie mógł poruszać się po drogach, @Cisiur zerejestruj pojazd i tego samego dnia wykup ubezpieczenie, lub wykup ubezpieczenie, zarejestruj i możesz legitnie poruszać się autem (w między czasie aktualizując dane na polisie)
Jak będziesz potrzebował ubezpieczenia na miesiąc czy innego to zapraszam na PW ;)
Rozumiem, że pojazd będzie wyrejestrowany ze Szwecji?
Nie wiem jak ubezpieczenia u nich wyglądają, ale jeżeli podobnie do naszych to ubezpieczenie szwedzkie jest ważne w PL. No chyba, że pojazd jest wyrejestrowany - o ile tam się wyrejestrowuje.
- tłumaczenia
- przegląd (legalnie na lawecie)
- najpóźniej w dniu rejestracji ubezpieczenie