Aktywne Wpisy
Talaxin +68
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
#przegryw
Np. ktoś aseksualny nie może być przegrywem, tak samo jak kobieta (poza przypadkami skrajnymi)
@coquan: po czym wnioskujesz to że nie umiesz prowadzić rozmowy i utrzymywać relacji?
@Kedlov: jest coś takiego jak potrzeby seksualne.
To tak jakby spytać czemu dla ludzi (przynajmniej większości) jest ważne żeby nie siedzieć w więzieniu, przecież w więzieniu wszystkie potrzeby czysto fizjologiczne są zaspokajane.
@Kedlov:
takie kombo:
1. nie mam talentu do tańca, byłem na wielu kursach i niewiele mi to dało, w każdym razie
small talk jesli faktycznie chcesz wyłącznie ruchać może być problemem
a wykształcenie... skoro chcesz tylko ruchać to wątpię żeby konieczne było w ogole informowanie lasek o nim. jak nie pracujesz to za co żyjesz?
@coquan: a przez ludzi rozumiesz... bo na pewno nie cały gatunek a konkretne jednostki
@Kedlov: kobiety uwielbiają tańczyć i taniec mógłby być furtką przez którą wyszedłbym z przegrywu. Dlatego właśnie przez całe lata katowałem się kursami.
@Kedlov: tyle że tu chodzi o całokształt środowiska. Większość ludzi poznaje się przez znajomych lub w pracy. Jak ma się wykształcenie ścisłe to w pracy jest 1 kobieta na 30 mężczyzn z których
Komentarz usunięty przez autora
@Kedlov: o to jest "coś więcej czy tylko ruchanie"?
@Kedlov: gdyby interesowało mnie coś innego niż trwalszy związek to poszedłbym do prostytutki.
@Luck5: a jak chcesz robić to co lubisz bez pieniędzy na to?
@Kedlov: i co? Widzisz tu gdzieś logiczną sprzeczność?