Różowe to mają przekichane z typami despero. Ziomki z IT w robocie stulejarzują sobie ostro - wpadła nowa praktykantka. Bardzo sympatyczna - dziś wchodzę do recepcji (ona tam siedzi) i biorę klucz - i słyszę jak mówi do koleżanki, że ją wczoraj 3 na facebooku zaprosiło i wypisywali do niej komplementy, a jak nie odpisywała to od razu wkurzenie i pretensje. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Czerwonykaktus: w dobie fb i innych końskie zaloty to stulejarzowanie, proszenie o atencje i kontakt plus zachowania typu obraza majestatu za brak kontaktu.
@madmat: ale ja mam to gdzieś zrozum co typy robią/jak podrywają - ich sprawa. Twoje zdanie jest ok - po prostu post trochę nie na temat z jakąś dziwną pretensją i żalem. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Adel87: Ani żalu ani pretensji, zwykła prawda. Są sytuacje gdzie kobiety mają łatwiej, są sytuacje gdzie faceci mają łatwiej, takie życie. Niemniej jednak kwestia inicjowania znajomości o charakterze romantycznym/związkowym to materia w której kobiety jadą na ultra easy, podkreślam "inicjowania". To są takie problemy pierwszego świata, na zasadzie "och jej, podrywają mnie faceci w tym także tacy którymi nie jestem zainteresowana, jak ja mam ciężko że muszę przebierać i wybrać sobie
Zasnąłem na paczce merci i gdy otworzyłem oczy zastałem ten widok. Jak przywrócić touchpad do „kliku" sprzed czekoladowej katastrofy? Jeździłem szpilką wokół i wydłubywałem ale problem pozostał
Nie idźcie tę drogą - ludzie potem obgadują i mają bekę z końskich zalotów. #tfwnogf #stulejarnosc #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ile lat mają te ziomki? 99% programistów z którymi pracowałem do tej pory ma już żony, a połowa dzieciaki xD.
Komentarz usunięty przez moderatora