Wpis z mikrobloga

Nie wiem, co #!$%@?ą z tymi Paladinsami. Po około pół roku chciałem pograć ponownie, więc zainstalowałem i dupa, błąd 00007. NIC, kompletnie ŻADNE rozwiązanie nie działa, oficjalny support ma #!$%@?...
#paladins
  • 20
@Zielony34 u mnie za każdym razem mam ten błąd w paladins/smite ale dawno nie grałem i nie pamiętam jak to się naprawia xd szukaj na pewno znajdziesz
@Petek trzeba odznaczyć w laucherze uruchamianie gry w 64 bitach. Jest to domyślnie zaznaczone w systemach 64 bitowych a gra nie ogarnia 64 bitów. Błąd po stronie programistów Paladins... Banał, a tyle nerwów potrafi napsuć... Sam do tego doszedłem. Stwierdziłem, że tylko tego jeszcze nie próbowałem i okazało się, że to to....
@Petek przerabiałem WSZYSTKO. Łącznie z plikami DLL do SysWOW64. Nic nie pomaga, bo launcher nie ma odpowiednich narzędzi do uruchomienia gry w 64 bitach. System mam 64 bitowy, Win7. Na Win10 błąd jest ten sam i podejrzewam, że rozwiązanie bedzie to samo. Twórcy o problemie wiedzą, steam wie, wszyscy zlewają temat ciepłym moczem.
@Zielony34 a masz link do jakiegoś tematu na forum Paladins albo coś w tym stylu? chętnie poczytam

btw. odradzam używania programów typu Driver Booster, potrafią namieszać m.in. w systemowych plikach bibliotek
Driver booster od dwóch lat działa u mnie wyśmienicie i poprawił wiele sterownikow, które miały problem ze strony producenta się zainstalować.

Nie mam linka, bo problem sam rozwiązałem.