Aktywne Wpisy
pieknylowca +411
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
g0blacK +487
Ciekawe czy gdzieś tam w środku mają świadomość tej #!$%@? w jakiej są. Czy siedząc w hotelu, albo robiąc 50 zdjęć jakiejś przystawki za 7euro i będąc 16 w kolejce do zrobienia sobie zdjęć w wypożyczonym samochodzie, przychodzi refleksja? Czy oni sobie nawzajem są w stanie spojrzeć w twarz? Czy zdają sobie sprawę jakimi odpadami społecznymi są, którzy poświęcili często najbliższe znajomości i pieniądze rodziny, żeby świadomie robić z siebie debila w
Właśnie dokończyłem BnHA i mam niedosyt na dobre anime.
Najlepiej jakiś shounen, ale niekoniecznie.
Od razu mówię, że na oglądanie One Punch Mana nie mam ochoty, manga i tak ma lepsze animacje. :P
#manga #animacja #animu #bokunoheroacademia #anime
Z tych co pamiętam i mi się w miarę podobały.
Teraz próbuję One Piece obejrzeć, ale głos Luffyego mnie odstrasza.
Z mniej standardowych rzeczy to Houseki no Kuni, Kekkai Sensen (2), Hisone to Masotan, Uchouten Kazoku (2).
Cała obsada One Piece jest perfekcyjnie dobrana; jakość animacji spadła, ale ten jeden aspekt jest wciąż na wysokim poziomie.
@Agnaktor: Niby dlaczego?
@Agnaktor: Szczególnie Luffy jest perfekcyjnie dobrany, by powodować krwawienie z uszu xD
@Agnaktor: O, to może być dobre.
Ty chyba nie masz zielonego pojęcia co to jest "głos powodujący krwawienie z uszu", seria liczy już sobie ponad 800 odcinków i pani Mayumi Tanaka cieszy się dużą popularnością w fandomie.(✌ ゚ ∀ ゚)☞
O
Japońce nie majo uszu.
Jak można porównywać anime i mangę pod względem animacji xDD
Let's agree to disagree. ¯\_(ツ)_/¯
Jest to kontynuacja, przy czym miej na uwadze, że Kekkai Sensen nie ma jakiejś konkretnej fabuły, zaś wątek który przewijał się w pierwszej serii był stworzony na potrzeby anime, więc na dobrą sprawę, odcinki z obu
@Agnaktor: A jesteś pewny, że czytasz to jako satyrę, z nie zwykłą mangę bohaterską?
Co prawda na początku niepołączone ze sobą historie mogły znużyć, ale obecny arc jest świetny.
@Agnaktor: Satyra nie musi być śmieszna.
Jeśli mówisz o tomach, to pewnie nie dotarłeś jeszcze do arcu z walką z monster assiciation?
Nie mogą cały czas wszystkiego opierać na Saitamie. Im bardziej fabuła idzie do przodu,
@Agnaktor: opinie to nie fakty ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kardig: No i właśnie dlatego robi się z tego zwykły bitewniak, który jest mniej satyryczny niż np. One Piece. W polskich tomikach już dawno zaczął się ten przewlekły wątek Stowarzyszenia Potworów, z resztą czytam angielskie skany z doskoku i wiem jak to wygląda.
I tego osobiście nie widziałem, ale słyszałem, że bardzo dobre Samurai Champloo
Aha i największe złoto, besto anime:
JoJo
( ͡° ͜ʖ ͡°