Aktywne Wpisy
Mistymay 0
Takie pytanie, prosze mizogonow o pominiecie-
jestem teraz na wolontariacie za granicą, bardzo
słabo płatny, ale rozwijający. I przyjedza do mnie w odwiedziny mój chłopak na tydzień. No i zaprosiłam go do siebie w związku ze śpi u mnie zaproponowałam żeby wynajęł nam na 2 noce hotel w mieście obok które jest dużo lepsze pod względem atrakcji. Według mnie jest to fair bo za nocleg u mnie za te pozostałe dni nie
jestem teraz na wolontariacie za granicą, bardzo
słabo płatny, ale rozwijający. I przyjedza do mnie w odwiedziny mój chłopak na tydzień. No i zaprosiłam go do siebie w związku ze śpi u mnie zaproponowałam żeby wynajęł nam na 2 noce hotel w mieście obok które jest dużo lepsze pod względem atrakcji. Według mnie jest to fair bo za nocleg u mnie za te pozostałe dni nie
Dzisiaj spotkałem w galerii handlowej moją ex dziewczyne, która była we mnie bardzo zakochana i miała nadzieje, że nasza relacja przetrwa na zawsze. Zaczęliśmy się spotykać gdy ja miałem 22 lata, a ona 34 i byliśmy parą przez 2 lata. Właściwie niczego mi nie brakowało, miałem u boku piękną, dojrzałą i stabilną emocjonalnie dziewczyne z którą uwielbiałem spędzać czas, rozmawiać, kochać się i po prostu byłem z nią bardzo szczęśliwy. Niestety byłem
źródło: comment_4FxObQUb9kOEG2GwvTcIpv8LAZTOGSxD.jpg
Pobierz