Wpis z mikrobloga

Chyba przejadę się do galerii, albo na rynek pospacerować wśród ludzi. Ostatnio często tak robię. Daje mi to poczucie że nie jestem taki samotny, udaję przed samym sobą, że mam gdzie wyjść i jestem wśród ludzi. Ale to tylko złudzenie, po chwili wracam jeszcze bardziej zdołowany i osamotniony. Niby tyle osób a gęby nie ma do kogo otworzyć.
#przegryw
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niestelrooy: Ja podobnie. Zacząłem kupować bardziej modne, eleganckie rzeczy. Ogólnie przykładam większą wagę do ubioru i jedyne co słyszę w głowie to "na c--j". No nie wiem po co ja to robię. Miałbym stare, c-----e ciuchy byłoby to samo. No ale tak radzą normiki i różowe żeby w końcu wyjść więc to robię xd A zakochane pary też mnie w-------ą ostro.
  • Odpowiedz
@Niestelrooy: Z tą siłką to też tak różnie. Na początku owszem dodawało to troszkę do samooceny ale po czasie chodzenie tam staje się normalne i już nic to nie daje. Miałem nawet lekki zarys tego magicznego 6 paka i tylko się czułem zmęczony od diety. Teraz trenuje pod trójbój, bęben rośnie i w------e mam na sylwetkę xd Normiki i różowe oszukały mnie
  • Odpowiedz