Aktywne Wpisy
EjniaKK +176
redofrompolsza +299
Uważam, że dodatek do Wiedźmina 3 "Serce z Kamienia" jest ogólnie najlepszą historią w grze jaką spotkałem pod względem klimatu. Nawiązania do polskich dzieł, wybór pomiędzy złem, a złem? Z jednej strony dziwnie fałszywa postać o możliwościach większych niż w sumie najgroźniejszy potwór z jakimi idzie nam walczyć, z drugiej zachłanny szlachcic który dopiero gdy osiąga swój cel tracąc po drodze wszystko na czym mu zależało. Miłość, honor, demony, jak zawsze świetna
Taki debil Janusz jak ma Corollę albo Passata będzie w nim olewać wszystko aż się #!$%@? na amen. Wtedy wstawi do warsztatu, przerazi się cenami za coś co nie miało prawa się #!$%@?ć ale on doprowadził do sytuacji, że się #!$%@?ło. Potem naprawi na szybko ze szwagrem i będzie sprzedawać po 2x zawyżonej cenie i jeszcze krzywo patrzy na kupującego co zauważa fuszerkę
#gownowpis #motoryzacja #samochody
słuchamXD
mamy w rodzinie corollę e12 od nowości i po za standardowymi wymianami nie musieliśmy tam absolutnie nic robić, naprawiać czegokolwiek.. no dobra, ułamał się trzpień od przesuwnicy fotela pasażera przez co się nie przesuwa po złożeniu i to wszystko xD
jedyny jej problem to to że zaczyna rdzewieć, ale te samochody są równie nieśmiertelne jak stare
@SzubiDubiDu: wystarczy umyć przepustnicę, w każdym aucie benzynowym po czasie tak się dzieje
a co do oleju to w takim razie wyjątkowe z nich dzbany