jak byś teraz posiadał btc to byś co innego pisał XD
@DzikiNick: przecież coś mam ( ͡°͜ʖ͡°) ale to typowe short sqeeze skńczy się mocneijszym jebnieciem w dół bardzo możliwe. BTC prawie nie ma wolumenu teraz.
@WeselnyGiermek00: Ale ciekaw jestem jak to wygląd z perspektywy tych grubych. Sprawdzają ukryte zlecenia i ścianki na swoich giełdach. Badają grunt. Otwierają kontrakty na mocnym lewarze i klikają taki sell lub buy a w tym momemcie kurs się zmienia. Tysiące ludzi na świeci mają palpitacje serca, niektórzy szukają mocnego sznura, inni biegną po szmpana. Taki gruby niby zarabia ale pod palcem też ma ogromną władzę nad ludzkimi życiami ;)
@WeselnyGiermek00: Zwykła reklama giełdy. Sztucznym volumenem robią wokół siebie szum. Największy idiota wie że to nienaturalne. Żałosne ale pomysł nie jest zły. Pewnie im się opłaci
wolumen jest coraz mniejszy, i wahania ceny coraz mniejsze
@DzikiNick: problem masz takich że cieżko o dawców kapitału a wiekszość trajderów tam handluje by zarabiać a nie pchać cene w góre... holderów masz coraz mniej. Senstyment na ulicy jest nie na zakupy bo sparzyli się nie dawno. Dna można szukać długo niestety.. Goście pchaja cene do góry zbijając szorciki a potem będzie odwrotnie, a kapitał zmyka z BTC.
@WeselnyGiermek00: Przecież to wolumen na kontraktach, to tak, jak kapitalizacje banków, nadmuchane pieniędzmi, których nie ma i nigdy nie było ( ͡°͜ʖ͡°)
Wolumen powinien być liczony w PnL wyłącznie, to by z automatu ścięło o rząd wielkości co najmniej.
pojawia się giełda z dupy i nagle ma 3x wolumen całego rynku na świecie ludzie naprawdę... szanujmy sie
@WeselnyGiermek00: BitMex ma najbardziej zaawansowane produkty finansowe w całym krypto i tak było od samego początku, to że silnik nie wyrabia i że połowa wannabe traderów krypto uważa że to scam bo kiedyś dostali likwidacje to inna sprawa.
@r123: Dobre, spytaj się może typa czy zna sposób na shortowanie BTC mając go. To chyba normalne że ludzie shortują coś czego nie mają na tym polega short.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
#kryptowaluty #bitcoin
kocham te naturalne wzrosty .
To tak wygląda jakby za komputerem ktos sobie cene BTC do ustawienia ustawiał.
@DzikiNick: przecież coś mam ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale to typowe short sqeeze skńczy się mocneijszym jebnieciem w dół bardzo możliwe. BTC prawie nie ma wolumenu teraz.
https://www.coinex.com/aboutus
jaki fejkowy wolumen tam jest... Bittamp/Gdax po 50m USD Ci 1 200mld USD - żal
@DzikiNick: problem masz takich że cieżko o dawców kapitału a wiekszość trajderów tam handluje by zarabiać a nie pchać cene w góre... holderów masz coraz mniej. Senstyment na ulicy jest nie na zakupy bo sparzyli się nie dawno.
Dna można szukać długo niestety.. Goście pchaja cene do góry zbijając szorciki a potem będzie odwrotnie, a kapitał zmyka z BTC.
Wolumen powinien być liczony w PnL wyłącznie, to by z automatu ścięło o rząd wielkości co najmniej.
@WeselnyGiermek00: Dlaczego fakowy, jak tam sporo się robi arbitrażu i hedgowania pozycji. A dwa MM tam dostali dobru układ to czemu nie korzystać
@WeselnyGiermek00: BitMex ma najbardziej zaawansowane produkty finansowe w całym krypto i tak było od samego początku, to że silnik nie wyrabia i że połowa wannabe traderów krypto uważa że to scam bo kiedyś dostali likwidacje to inna sprawa.
Komentarz usunięty przez autora