Aktywne Wpisy
rozowyslonikx +10
uderzyłam chłopaka rura od odkurzacza i mam wyrzuty sumienia. tak wyglądał siniak po kilku dniach od uderzenia (╯︵╰,)jak przestac być toksyczna partnerka? #psychologia #logikarozowychpaskow #rozowepaski #kiciochpyta chciałabym zacząć terapie, czy ktoś ma kogoś do polecenia w #poznan
nad__czlowiek +17
Kryzys w IT spowodowany AI to chyba najprawdziwsza i najsmutniejsza rzecz o której można ostatnio przeczytać.
Na każdym portalu pracowniczym branża IT ma kilkanaście stron ofert 10-15k brutto dla mida/seniora, nie ma przewagi nad resztą.
W ogromnej ilości zawodów zarobki zaczynają dobiegać o 15k - zwykła Senior HRówka, Senior Kadrowa, Senior Audytorka, Senior Controllerka po 5-letnich studiach (24 lata) i z 5-6 letnim stażem w korpo na luzie wyciąga 15 000zł brutto
Na każdym portalu pracowniczym branża IT ma kilkanaście stron ofert 10-15k brutto dla mida/seniora, nie ma przewagi nad resztą.
W ogromnej ilości zawodów zarobki zaczynają dobiegać o 15k - zwykła Senior HRówka, Senior Kadrowa, Senior Audytorka, Senior Controllerka po 5-letnich studiach (24 lata) i z 5-6 letnim stażem w korpo na luzie wyciąga 15 000zł brutto
Witam,
Czy jest jakaś szansa na usunięcie oceny przez trolla na FB? Zgłosiłem jego konto jako fikcyjne, ale FB zdaje się nie zwracać na to uwagi. Nie ma żadnej odpowiedzi ani reakcji ze strony FB. Jest to bardzo przykre bo zaniżyło nam średnią ocen.
#facebook #trolling #firma #marketing
@CygaroZwasem: Mniej niż 10. Niedawno rozpoczęliśmy działalność.
@loquezmk: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@anonymous_derp: (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Bez sensu, że FB ma opcję zgłaszania użytkowników skoro to i tak nie działa └[⚆ᴥ⚆]┘