Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

sabu +6
Mirasy, koncertowo uszkodziłem blat w kuchni jak robiłem burgery. Zastanawiam się w jaki sposób naprawić tego rodzaju uszkodzenie. Ktoś przerabiał podobny temat? Wiecie może czy istnieje możliwość całkowitego oklejenia takiego blatu ponownie? Zastanawiam się jakie mam opcje, żeby to naprawić… #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #meble
źródło: IMG_5228
Pobierz

Widać to dobrze po płaczu lordozy i staraniach co tydzień o powrót na youtube oraz zakładaniu kont na niby kolegów...
Skoro takie tysiące co tydzień zarabiają tam streamerzy z marną widownią 20-50 osób i wyświetleniami po 1-2k na film...to jakiś większy youtuber rozmiarów Rocka itp ( ͡º ͜ʖ͡º) by tam zarabiał miliony co tydzień...a jakoś nie widzę tam nikogo ogarniętego kto by odniósł jakiś sukces..
Prawda jest taka że to strona dla odpadów z internetu którzy mają bana na youtube czy twitchu lub jest im obojętne gdzie nadają bo i tak praktycznie nikt ich nie ogląda ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#famemma #patostreamy #okiemfabiana #rafonix #carrioner #boxdel #danielmagical