Wpis z mikrobloga

@Prokrastynant: W skrócie:
-EA Acces - płacisz miesięczny abonament i masz możliwość grania za free w wybrane gry od EA. Kończysz płacić -> nie możesz grać.
- XBOX Live Gold - płacisz miesięczny abonament możesz grać w gry multi/online, masz zniżki na zakup gier i co miesiąc dają za free kilka gier do pobrania i pogrania. Kończysz płacić -> nie możesz pograć online i gry darmowe, ale te które kupiłeś ze
@Prokrastynant: Zorientuj się tylko w bibliotece aktualnie dostępnych gier w konkretnych abonamentach. Jeśli wolisz grać solo to, imo, najlepszy jest Game Pass. Jeśli nastawiasz się na grę online'ową to Live Gold jest obowiązkowy. Nawet w gry darmowe (jak Fortnite, Warld of Tanks itp.) bez niego nie pograsz
@MandarynWspanialy kupiłem siostrze jakiś czas temu Xboxa ale ona nie będzie grała przez najbliższe dwa tygodnie więc pomyślałem że go zabiorę. Generalnie w gry nie gram nawet nie wiem czy mi się to spodoba więc nie chciałbym kupować gier. Online raczej też odpada. Więc ten game pass wydaje się w tej sytuacji super rozwiązaniem.