Wpis z mikrobloga

@pawlo74: Wiem. Ściemnia że siedzi w temacie od dawna a widać że to ściema. Nikt kto w tamtych latach wszedł w temat nie może mieć takiego spojrzenia na to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Momentalnie widać. Niby interesował się tematem 5 lat temu ale ma podejście jak noob z 2018 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pawlo74: Najlepszy był ten post jak pisał że lata temu był na jakimś bitcoin party czy coś i był jedną z pięciu osób ;) Chyba już skasował post. Ja myślę że my go dobrze znamy i to nieudolne nowe konto kogoś starego z tagów.
@r123: Kim jesteś? Przyznaj się... I usuń konto bo ci nie wyszło weteranie btc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: byłem na bitcointalk.org jak ty byłeś w podstawówce, a adres w bitmessage miałem, jak ty zakładałeś pierwsze konto na wp. pl, swoją drogą pamiętam jak wp. pl nie było,
dziwię się że w sumie jesteś w btc, z tego co pamiętam to po silkroad kryptopunki uznały że btc jest be, bo jest tylko pseudoanonimowe a właściwie wcale anonimowe, przez wiele lat miałem fullnoda btc, wiesz po co żeby mapować ip
  • Odpowiedz
Ja myślę że my go dobrze znamy i to nieudolne nowe konto kogoś starego z tagów.

@cyberpunkbtc: nie sądzę abyśmy go znali. Nowy typ wypowiedzi, nie spotkałem go tutaj wcześniej. Wbrew pozorom nie jest łatwo udawać kogoś innego.
  • Odpowiedz
@r123: Ojjj sebuś nie udawaj. Darkcoin to Dash ekspercie.
Nie ma szans. Nie interesowałeś się tym nigdy.
Może przez tydzień czasu i nic z tego nie zrozumiałeś dlatego porzuciłeś temat
  • Odpowiedz
po silkroad kryptopunki uznały że btc jest be, bo jest tylko pseudoanonimowe a właściwie wcale anonimowe

@r123: Po silkroad się dowiedzieli? Czyli łączysz złapanie Urbrichta z tym że wyszło na jaw że btc nie jest anonimowy? ;)
Aaaa no i pseudo hackerze. Co ci dawało mapowanie ip węzłów? Bo pseudo technicznym terminem można rzucić ale do kogoś kto się nie zna i nie skuma że to bezsens ;)
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: rysywałem ładną mapkę na stronie fullnoda, swoją drogą w tamtym czasie większość łączyła się bezpośrednio z maszyn na którym były portfele, bo były tylko trzy natywny, multibit i electrum i żaden hd, więc ludzie mieli jeden portfel jeden klucz, jak masz ip takiego kompa to xd
wysyłałem też do sieci transakcje z ukrytymi danymi, mógłbym więc łatwo to udowodnić bo klucze z tamtych czasów ciągle mam,
ale jesteś zwykłym trollem
  • Odpowiedz
@r123: Ale ja nie twierdzę że ty wtedy nie wiedziałeś co to jest BTC. Nie zmienia to jednak faktu że jesteś noobem który nic z tego nie zrozumiał. Większość dzisiejszych januszy słyszała o btc w 2012-2014, kilku z nich mogło się nim nawet zainteresować na dłuższą chwilę...

ALE UWAGA NOOBKU. Nie zmienia to faktu że nic nie wiedzą o temacie a ty ewidentnie nic nie wiesz a fakt że się wokół
  • Odpowiedz
@r123: W momencie kiedy co chwilę piszesz jak to długo siedzisz w temacie a obok tego piszesz masy absurdów nic nie daje i znam tu wiele osób bardziej wartych uwagi które weszły w temat nawet pół roku temu i miażdżą cię swoją wiedzą ;)
Ty się dowartościowujesz pisaniem co chwilę o starych czasach i o tym co pamiętasz ;)
  • Odpowiedz