Wpis z mikrobloga

• 5
Przegadałem z byłą dziewczyną 3 godziny przez telefon. Teraz mi trochę smutno, bo zdałem sobie sprawę, że z nikim innym nie potrafię rozmawiać tak swobodnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#feels
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oggy: to tylko złudne wrażenie. Taka samą relacje możesz zbudować z inną osobą. W wiekszości to wcale nie jej zasługa tylko twojego poswieconego czasu, zaangażowania, energii, zaufania i zainwestowanych uczuć.
  • Odpowiedz
@oggy: To pewnie dlatego, ze spedziliscie razem troche czasu. Zeby czyc sie tak w towarzystwie innej dziewczyny pewnie bedzie musialo minac troche czasu, ale taka kolej rzeczy, chyba nie rozstaliscie sie bez powodu :)
  • Odpowiedz
@oggy: a może niepotrzebnie oczekujesz, że powinieneś rozmawiać z kimkolwiek tak, jak z nią? Każda relacja jest inna, myślisz, ze można powielić coś tak dosłownie? Z nią czujesz się w określony sposób, ale nie jest powiedziane, że z innymi zawsze będzie gorzej, może pod pewnymi względami będziesz czuł się jeszcze lepiej. Nie oczekuj powielenia, nie oczekuj natychmiastowego zrozumienia się między Tobą, a inną dziewczyną. Niech każda relacja ma swoją indywidualność
  • Odpowiedz