Mirki czy wiecie co to jest na dnie mojego piwa Żywiec? Wczoraj wieczorem podczas konsumpcji zauważyłem coś takiego przyklejonego do buteleki. Myślałem że to osad ale po wylaniu resztki piwa to nadal pozostało. Że tak powiem ich językiem reklamowym chciało się ż... W komentarzu dodam drugie zdjęcie, może wyraźniejsze #kiciochpyta #piwo #piwowarstwo
@zakuosw: ogolnie to raz w aakacje pracowalem w browarze na myjce butelek, no w butelkach mozna znalezc wszystko m.in. zuzyte prezerwatywy, gowno, czesci ciala i wszystko co mozna sobie wyobrazic. prawdopodobnie ktos nie domyl i poszlo do nalewania ¯_(ツ)_/¯
O matko, koleś sobie zaszalał i kupił pierwszy raz w życiu coś innego niż Harnasia. Padło na Żywca za 4 złote. Afera! Na dnie jest osad z drożdży! W pszenicznym piwie osad!
@FELIX90 widzę że mnie znasz doskonale, generalnie masz rację zwykle siedzę na ławce pod sklepem i żlopie harnoldy, po wypłacie to już żubra ))¯_(ツ)_/¯ Do wszystkich, jak wrócę z #pracbaza rozbije butelkę i zobaczymy czy to osad z drożdży (prawdopodobne) czy jakaś pleśń
@zakuosw: może nie rozbijaj jest szansa, że będą chcieli wziąść butelkę do analizy np. do wykrywania przez inspektory czystości butelek po myciu lub po napełnieniu
W komentarzu dodam drugie zdjęcie, może wyraźniejsze
#kiciochpyta #piwo #piwowarstwo
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Do wszystkich, jak wrócę z #pracbaza rozbije butelkę i zobaczymy czy to osad z drożdży (prawdopodobne) czy jakaś pleśń