Boniek trochę mnie irytuje (・へ・) ma ból dupy, że w TVP która jako jedyna ma licencję na transmisję #mundial śmieje się z naszej drużyny i wytyka błędy. No #!$%@? dziwne, żeby nie wytykali błędów w studio (ʘ‿ʘ) skoro Polska jest najgorszą drużyną w Europie i zaraz za Panamą na świecie to dziwne aby chwalili, że reprezentacja dała z siebie wszystko ale przeciwnik był za mocny (ʘ‿ʘ) jak Senegal na was za mocny to może czas wrócić do ekstraklasy? brak słów. Piłkarze dali dupy i nie usłyszałem nawet jednego Przepraszam... #!$%@?ć tego Bońka, zrobić z tym porządek bo z reprezentacji zrobiła się elita celebrytów niczym z Hollywood. Foteczki nad basenem, instagramy, fanpejdze, reklamy szamponów, napojów, żelu na grzybice #!$%@?... wstyd #!$%@? i tyle. Przyznajcie się do błędu i wróćcie kopać piłę w swoich ligach bo w reprezentacji wam nie wychodzi.. zresztą jak zawsze ( ಠ_ಠ) #mecz #mundial #gorzkiezale
@tagged: skoro nie skrót myślowy, to nie mam pytań. Najgorszy zespół w Europie, gdzie 40 innych europejskich reprezentacji ogląda mundial na kanapie xD
@cult_of_luna: Gdybyś włączył na 2 minuty myślenie i przeczytał mój post ze zrozumieniem to byś może zauważył, że mój post dotyczy obecnego mundialu (-‸ლ) i chcesz czy nie Polska jest najgorsza drużyną z europy na mundialu a na świecie jest zaraz za Panamą. Jeszcze mam ci coś wyjaśnić?
@tagged: dlatego pytałem czy to skrót myślowy, więc to nie ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Btw - w dalszym ciągu nie wiem jak to wydedukowałeś że np. Panama jest najgorsza. Bo 6 bramek im Angole nastrzelali? A jak Panama wygra z Tunezją to już nie będzie najgorsza? xD Uwielbiam takie klasyfikacje.
@cult_of_luna: W sumie to racja, nawet Panama by #!$%@?ła tych ogórków ( ͡°͜ʖ͡°) także cofam swoje zdanie. Polska najsłabszą drużyną na mundialu ( ͡°͜ʖ͡°)
#mecz #mundial #gorzkiezale
@tagged: jak żeś to wydedukował mistrzu? czy to skrót myślowy?
Uwielbiam takie klasyfikacje.
powinien w ogole zadnych nie miec i zrzekać się 90% swojej pensji na polaczkuw