Wpis z mikrobloga

• 131
@donOGR może jestem stara, ale dla mnie snapchat to rak. Wysyłanie znajomym relacji z jedzenia bigosu, z imienin i cioci Grażyny czy podróży MPK. Nie mam pojęcia w jaki sposób miałoby to ubogacac moje życie xD
  • Odpowiedz
@Rga79: Ja tam nie zwykłem śmiać się z normalnych ludzi i normalnych zachowań. Śmieszne, albo bardziej żenujące jest wrzucanie tego na wykop szukając poklasku wśród podobnych sobie zjebów. No ale to tylko moja skromna opinia co ja tam moge wiedziec przeciez to wykop inteligentne ciekawe informacje ambitny humor sama śmietanka.
  • Odpowiedz
@Choker: A laska na obrazku śmieje się z ludzi w autobusie. To już spoko? I zresztą ta osoba pozostaje anonimowa, chyba, że poznajesz ludzi po butach
  • Odpowiedz
gdzie po story osób które obserwujesz wrzuca Ci również osoby, które "powinieneś" obserwować. Mówiąc krótko, nie mam pojęcia kim jest ta osoba.

@donOGR: cooo? Samo z siebie Ci ładuje obcych story? Przecież coś takiego jest chyba tylko w tym publicznym pod prawą ikonką gdzie kiedyś było story znajomych
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 42
@donOGR: @Touchamynoodles: @Deku:
To w przyszłości będzie takie babsko, które wymusi pierwszeństwo i będzie wszystkim wmawiać że ona ma rację bo ona tu jechała no! I jak w ogóle tak można, dzwonię po męża/ojca/brata.

Co za niedojda. XDDDD
  • Odpowiedz