Aktywne Wpisy
Czy jeśli jest spoko facet, ale popełnia błędy w pisowni (nie chodzi o ortograficzne), to według Was to powinno stanowić natychmiastową dyskwalifikację? Może ja jestem zbyt przewrażliwiona ¯\(ツ)/¯
#tinder
#tinder
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Konsoli używałbym wyłącznie bez tv. Z jakimi niegodonościami musiałbym się liczyć? Czy gry wyświetlane na własnym ekranie konsoli są w jakiś sposób okrojone graficznie?
Zdążyłem się zorientować, że bateria trzyma krótko. Jest możliwość gry w tej konfiguracji mobilnej z zasilaniem z sieci?
Ogólnie chciałbym wiedzieć czy majac tylko możliwość gry na ekranie wlasnym konsoli nie ominie mnie polowa fajności sprzętu ;)
#nintendoswitch #nintendo
Co do grafiki, to obraz w trybie przenośnym ma rozdzielczość 720p (tak jak ekran), a w doku, wpiętym do telewizora ma 900p/1080p
A co do samego switcha to sam mam go dopiero kilka dni, ale przed zakupem właśnie się zastanawiałem nad jakością obrazu i mocą samej konsolki, czy gry mnie nie odrzucą (nigdy nie miałem konsoli od Nintendo). Okazało się że jestem mega zadowolony i ciągle bym kupował kolejne gry i muszę się przed tym powstrzymywać. Serio konsola
Bateria trzyma przy dużym
@skowallo
@MagnaPomerania
@Maciek1422
@juma777
#!$%@?. Zaplacone. Oby to nie byl brokuł. No i trzeba szybko sprzedac 3ds coby trochę złagodzić ból :)
Dzieki wszystkim.
@juma777: Jakiego masz gripa?
@Jacqoo: Switcha z polskiej dystrybucji bałbym się kupić, po tym, co ludzie przechodzili z nimi w przypadku awarii/wady konsoli.
No ale do odważnych świat należy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gratki!
Grip i walizka w jednym. Sprawdza się znakomicie. Dorwałem na olx, gość sprowadził sobie 5 sztuk, jedna zostawił sobie, resztę sprzedał by się koszta zwróciły.