Wpis z mikrobloga

@szachmat1488 słaby masz gust ale to akurat najmniejszy problem ona niestety sie odezwie i czar pryśnie "zrób kacorka" "mam to w p-----e" "j---e mnie to" "zniszcze ci życie" itp do tego ma ciało zaniedbanej czterdziestki
  • Odpowiedz
zapisać ją na terapie z dobrym psychologiem, wysłać na siłownie, fitness, na jakieś kursy, do szkoły, zaszczepić jakąś zajawkę żeby miała czym się interesować, nauczyć dobrych manier xd , fryzjer kosmetyczka .. co nie dałoby sie? nie z takich raszpli robiono damy. a po tym zdjeciu wnioskuję że potencjał jest
  • Odpowiedz
@szachmat1488 no czyli wychować od nowa pomine ze geny robia swoje człowiek ze wsi wyjedzie ,wieś z czlowieka nigdy ale gratuluje optymizmu Wydaje mi sie ze ona jest opozniona w rozwoju a na to lekarstwa nie ma niby w stopniu lekkim ale jednak nastepna sprawa to ze jej blady gruby tyłek jest na wszystkich p---o portalach twoi rodzice mogliby to zobaczyć ,znajomi ,gdyby ktoś mial z nią dzieci to one tez
  • Odpowiedz
@marcin343 nad czym tu sie zastanawiac wystarczy ze ktos wpisze w google marlena gałązka chociażby po to zeby poszukac jej fb i to co mu wyskoczy zwali go z nóg tego sie nie da wygumkować, z netu nic nie znika juz nie wspomne o jutubach ,jezeli ona znajdzie sobie faceta to na 100% jakiegoś patusa nikt normalny nie narazi sie na pośmiewisko z jej powodu wiec po co ją domyć i
  • Odpowiedz
@Attilla nie zrozumiałeś ,zostałeś z góry olany ciepłym moczem ale jak chcesz sobie poprawic humor to sabie wkręcaj ze takie zero jak ty moze cokolwiek zwojowac ok szkoda liter
C-----e elo
  • Odpowiedz
@szachmat1488: stuejki z gówna bata nie ukręcicie, typiara jest ułomna, ma brudne stopy i w wyniku czegoś zainfekowaną ciemną cipkę XD wiem, że większość z was by chciało ją umyć, ogarnąć i r----ć jak swoją ale prawda jest taka że każda panna z ulicy która nie jest gruba jest od niej lepsza, bo nie wychowała się na wiosce gdzie związki kazirodcze to norma, myślicie że czemu Marlena jest upośledzona? XDDDDDD
  • Odpowiedz