@zbyszko17: to ze wiekszosc to crapy nie znaczy ze nie ma dobrych gier: tripwire robi swietne fpsy czy to rising storm 2 czy killing floor 2 ktory dalej dostaje mase aktualizacji czy red orchestra 1-2, pubg zarobil setki milionow, a to przeciez 1 gra studia wyjdzie enlisted i pewnie masa ludzi w niego bedzie grala, post scriptum zapowiada sie calkiem niezle, MechWarrior 5: Mercenaries moze
@Zalewany: tak to jest gdy nie musisz sie starac bo nie ma zadnej gry na rynku takiej jak twoja, a nie wazne co zrobisz i tak sie sprzeda, no i jak moglem zapomniec na swojej liscie ciekawych gier ktore wyjda - polskiego World War III
@corinarh: Oczywiście nasze growe portale takie jak GOL siedzą cicho na temat tej gry poza dwoma małymi blogami. Po ostatnim artykule na temat BFV mnie to nawet nie dziwi.
@corinarh: generalnie tak bardziej przypatrzyłem się tej grze i jest takim lanosem a battlefield takim Lamborgini. Co chciałem przez to przekazać ? Lamborgini generalnie jest zajebiste ale Lanos też jest bardzo spoko ale to jednak nie ta klasa co Porshe.
Przeciez ta gierka wyglada lepiej od BFV
Ze tez indykowe studia (tutaj ci od #warthunder ) umieja zrobic cos lepszego niz AAA, mam nadzieje ze nie bedzie tak p2w i grindowe jak H&G.
#battlefield5 #bf5 #bfv #battlefieldv #battlefield #bf #gry #enlisted
tripwire robi swietne fpsy czy to rising storm 2 czy killing floor 2 ktory dalej dostaje mase aktualizacji czy red orchestra 1-2,
pubg zarobil setki milionow, a to przeciez 1 gra studia
wyjdzie enlisted i pewnie masa ludzi w niego bedzie grala,
post scriptum zapowiada sie calkiem niezle,
MechWarrior 5: Mercenaries moze