Wpis z mikrobloga

@fenixs zawsze jak oglądam tą akcje to szanuje szczatusa za opanowanie ja za te wrzaski to bym jej te ciuchy przez okno wywalił łacznie z nią samą
Jeszcze ten tekst nie rzucaj moimi ubraniami kupiłeś je?nie wydałeś na nie złotówki!!! Tępa typiara ona tez na to nie zarobiła ciągle ubierają ją rodzice widac po tych szmatach z bazaru ze im sie nie przelewa a pomimo tego dorosła marlenka nadal ma kupowane
  • Odpowiedz
@iocoffee jakie pytania??kto w ogole wdaje sie w dyskusje z taką prostaczką siedział cicho licząc ze psycholka sie uspokoi miał jej tłumaczyć ze jest nierobem który lezy na podłodze i co jakiś czas dostaje ataków?marlena boi sie prawdy ile razy krzyczała "nie wyzywaj mnie ,nie jestem dla ciebie k---ą" chociaz 5 min wcześniej dupe za żetony pokazywała na su albo "myślisz ze wszystko bede za ciebie robić " a potem śpi
  • Odpowiedz
@marcin343: jak będziesz używał w stosunku do mnie inwektyw to zrobię szersze tourne po polszy i z tobą jeszcze się miętóweczki "napiję"
Widzę, że o prawie masz małe pojęcie. Polecam poczytać trochę. Znajomość przepisów pozwala wyłgać się z wielu spraw.
Widzisz chłopaczku. Szot wyżej jest jak Marlena ogarnia #prezesaltanki, i na dodatek nie ogarniasz czasoprzestrzeni. Jak jest Tibijka to nie było jeszcze etapu SU,
Ty jesteś jakoś
  • Odpowiedz
@iocoffee ty mozesz mi naskoczyć jesteś jedynie wykopowym pośmiewiskiem na inwektywy sam sobie zapracowałes bedąc psychofanem marlenki nachalnie wrzucającym te same teksty przez pare miesiecy więc zamilcz kuracyjo2 , c-----e elo
  • Odpowiedz
@iocoffee: zamknij już mordę pajacu, zachowujesz się jak jakiś pies zakochany w marlence. Jak cię tak jarają te jej brudne stopy i celulitis to jedź do niej na wieś, daj jej staremu flaszke to może jej każe opierdzielić ci pałę. Żenujące są te twoje posty śmieszny czowieczku.
  • Odpowiedz