@Perdition: Ktoś był na Black Silesia Open Air? Jak tam frekwencja? Jest jakaś szansa na kolejna edycję, czy umrze to śmiercią naturalną jak Dark Fest? Niestety termin bardzo kijowy jak dla mnie, sesja w pełni, nie było szans na dotarcie nawet na dzień.
@Perdition: niestety polaczki robaczki narzekały na to, że to jest Byczyna i że #!$%@? dojazd, a na Wackeny i inne Hellfesty jadą do innych krajów, często nawet mając znacznie więcej km do pokonania XD Ale prawda, lokalizacja była #!$%@?, zresztą z tego co mi ziomek pokazywał to syf po sobie ludzie nieziemski pozostawili, generalnie niesamowity chlew. Po takich doświadczeniach raczej drugiej edycji szybko nie będzie, bo po prostu część luda przyjechała
Co za #!$%@? #!$%@? wymyśliła że jak się wepnie kabel do ładowania w te słuchawki to nie można z nich korzystać, przecież to nie jest w żaden sposób uzasadnione technicznie, padnie mi bateria i mam po muzyce, nawet jak siedzę przy ładowarce.
#metal #blackmetal
Ale prawda, lokalizacja była #!$%@?, zresztą z tego co mi ziomek pokazywał to syf po sobie ludzie nieziemski pozostawili, generalnie niesamowity chlew. Po takich doświadczeniach raczej drugiej edycji szybko nie będzie, bo po prostu część luda przyjechała
@Titanum_Janush
@Redesekrator
Impreza pewnie wróci do klubu jak 2 pierwsze edycje, a szkoda
źródło: comment_WChvXGpfoLjFauUZXkDWtNXKvS6YIwis.jpg
Pobierz