@pan-bartolomeu-dias: Wymieniłem cuboida po 3 reklamacji na aliena i w póki co na niego nie narzekam. Farba schodzi to jedyny minus, a tak póki co nic mi się nie zepsuło mimo miliona upadków.
@pan-bartolomeu-dias: do 250 zl naprawde jest sporo calkiem rozsadnego sprzetu; wymieniony juz voopo drag , wismec 20700 , ijoy captain ( oba z aku w edymie ) tesla wye , aegis. Nie napisales jaki atomizer zamierzasz dolaczyc do tego. Prywatnie to ja bym targala Aegisa , plus dwa aku 26650 i ladowarke.
@Adwokatka_Diabla koleżanka może mi sprzedać atomizer karma za 50 zł i pewnie wziąłbym coś jeszcze na gotowe grzały. Alien wydawał się dobry i popularny.
@pan-bartolomeu-dias: Rozumiem ze DL celujesz?! Jesli tak , to pamietaj Waszmosc ze oprocz kupienia sobie samochoduw szpanerskim kolorze, nalezy jeszcze zrobic rozrzad oraz kupic lacie na zime. Czyli czeka Cie zakup ladowarki oraz akumulatorow. Dlatego wymienilam takie a nie inne sprzety.
@Adwokatka_Diabla ok ok. A tego wismec nie można ładować przez USB? Wiem że starsze mody miały z tym problem. @marek-wozniak-750 nie widzę tego smoka w polskich sklepach. Możesz powiedzieć dokładnie co kupić?
@Adwokatka_Diabla tak, do aegisa wiem. Wahałem się między wismec'iem a aegisem ale wezmę aegisa. Tylko teraz które akumulatory 26650: efest różowy, golisi czy ijoy?
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
#epapierosy #vape #papierosy
Prywatnie to ja bym targala Aegisa , plus dwa aku 26650 i ladowarke.
Czyli czeka Cie zakup ladowarki oraz akumulatorow. Dlatego wymienilam takie a nie inne sprzety.
@marek-wozniak-750 nie widzę tego smoka w polskich sklepach. Możesz powiedzieć dokładnie co kupić?
Dla każdego moda będzie lepiej jak nie pożałujesz na ładowarkę. Choćby ta za 25 zl