Wpis z mikrobloga

Mireczki z #drewno #diy popełniłem pierwsze drzwi. Drugie w trakcie realizacji, zostało szlifowanie, lakierowanie i okucia. Uchwyt też sam robię bo gotowiec kosztuje co najmniej 5 dyszek a materiał na kilka sztuk 20. Teraz pytanie czy na ścianę za drzwi dać beton czy drewno. ( ͡° ʖ̯ ͡°) #remontujzwykopem
Dajcie kilka plusów do motywacji ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pobierz Sibikk - Mireczki z #drewno #diy popełniłem pierwsze drzwi. Drugie w trakcie realizac...
źródło: comment_VgenzBRisSeiZ1fA32NK10NBv2PVSS7I.jpg
  • 32
@xerror kolego trzeba mieć wymiary, czyli wysokość i szerokość i grubośc. Wtedy wycinamy rdzeń z płyty OSB, wybieramy drewno na warstwę zewnętrzną i odbijamy, ja dodatkowo deski kleiłem następnie szlifujemy, lakierujemy znów szlif, lakier.... dakej Zaopatrujemy się w płaskownik takiej szerokość jak drzwi mają grubość szlifujemy, wiercimy otwory montażowe malujemy. I wsio gotowe, pikuś 3
@ahojekk
@Crea
System kupny, na Ali z niemieckiego magazynu za 3 zestawy wyszło tyle co w pl za jeden ( ͜͡ʖ ͡€) trzeba trochę poszukać darmowej wysyłki bo Chińczyki wyrównują cenę kosztami.
Minusem jest brak regulacji, przez ci otwory w drzwiach muszą być idealnie nawiercane. Ja #!$%@?łem i właśnie poprawiam. ()/