Wpis z mikrobloga

@tnorek x miał być pokazem jak będą wyglądały telefony w niedalekiej przyszłości. Być może nowy flagowiec od apple będzie wyglądał bardziej jak iPhone 8 niż X.

Ja X za darmo bym nie chciał bo tefefon dla mnie jest czymś co ma być mega wygodne a X nie jest.
  • Odpowiedz
@tnorek: faceID działa bardzo dobrze, przez kilka miesięcy które używam nigdy nie miałem z nim szczególnego problemu, jedyny problem to to, że nie mogę odblokować go jak leży na biurku, chyba, że wpiszę kod.

@aarahon: gesty sprawiły, że po przesiadce z 6s na X używa mi się go zdecydowanie wygodniej, ale co kto lubi
  • Odpowiedz
@aarahon: poczekamy do września :P Do wszystkiego da się przyzwyczaić :) Tak samo jak kiedyś dużo osób krytykowało Apple za iPhone 6, bo że ekran niby taki duży - a dziś iPhone 5 to zabawka z 'malutkim' ekranem ;)

@houseofpain: Właśnie dlatego trochę mnie to odstrasza, teraz wystarczy że nacisne na home, zostawię palca i cyk telefon odblokowany :/
  • Odpowiedz
  • 0
Osobiście nie bralabym X, bo nie wydaje mi się, żeby telefon miał powód do bycia w takiej cenie.
P20 pro wydaje się być racjonalnym wyborem, a sa resztę kasy jeszcze coś konkretnego można kupić :>
  • Odpowiedz