Wpis z mikrobloga

Obserwuje tag, czytam sobie, patrze co sie dzieje.. Ale po wczorajszej konferencji FAKEMMA az musialem konto zalozyc i sie wypowiedziec, uwaga- długie!

Po pierwsze, ta gala to nabijanie hajsu Bombelowi, robiona tylko po to żeby zarobić i nic więcej, Boxdel nie tłumacz się że to jest po to żeby wyjaśnić konflikty między youtuberami/celebrytami etc. etc.

Po drugie, śledze świat MMA od 10 lat przeszło i rozumiem że konferencje są po to żeby zdezorientować przeciwnika, nabuzować się wzajemnie, ale wczoraj tyle chamstwa ile wyszło od Adriana Polaka to jest szok. Uważa się za nie wiadomo kogo bo się wybił na instagramie, asku i innych tego typu portalach, z całym szacunkiem bo trenuje, stara sie, robi coś więcej niż siedzenie z dupą na kanapie ale pokory troche Panowie (zarówno Magical jak i Polak) bo Magical może to wygrać a już nie takie cuda widział świat MMA.

Po trzecie, wydaje mi się że ta akcja z klaunem z Koszalina to była po części promocja gali. Zobaczcie, wielki szum, ponad sto tysięcy ludzi na live u tego całego Pallaside'a, i nagle gala gdzie? W Koszalinie.

Jedynym spokojnym na tej konferencji i mówiącym z sensem był Wojtek Gola. Jestem w szoku, myslalem że to taki celebryta-głupek który tylko w głowie ma treningi i łatwe laski, a tutaj? Merytoryczne odpowiedzi, wszystko na spokojnie, stara się, ale po co brał tego Bombla który chce tylko zarobic (chociaz sadzac po ilosci sprzedanych biletow to nie zarobi) to nie wiem. Chodzi o zasięgi? Ciężko to wszystko zrozumieć.

No cóż, czas pokaże co sie stanie, czy gala wyjdzie, czy nie... I nie, nie kibicuje ani Magicalowi, ani Polakowi, ani Guzikowi, ani Boxdelowi. Gali oglądać nie będę, wole UFC pooglądać. A dla wszystkich którzy będą oglądać życzę miłego show :)

#danielmagical #patostreamy #adrianpolak #boxdel
  • 7
  • Odpowiedz
@fan_mma_1234: Nie wiem w jakim świecie żyjesz ale przeważnie ktoś kto zakłada biznes chce na nim zarobić xD.Wy wykopki weźcie się już w łby puknijcie bo takiego poziomu głupoty to nawet na onecie nie ma.
  • Odpowiedz
@fan_mma_1234: Uu, dzięki, że ostrzegłeś, że długie, ale dotrwałem do końca.

Od 10 lat? Mogłeś napisać po prostu, że od walki Pudziana z Najmanem.

A poza tym się zgadzam, oprócz tego, że Magical ma jakieś szanse.
  • Odpowiedz