Aktywne Wpisy
Tja88 +347
Jadę właśnie MPK odebrać samochód z serwisu. Autobus przesiadkowy oczywiście mi uciekł, bo pierwszy miał opóźnienie i na kolejny kwitłem na przystanku pół godziny. Przejechanie 10 km zajmie mi 1,5h. XD
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
Nie wierzcie ludziom, którzy twierdzą, że samochód w dużym mieście jest bez sensu. Następnym razem biorę Ubera niezależnie od ceny.
#samochody #mpk #ztm #zbiorkom #patologiazmiasta
pieknylowca +175
Oczywiście wszystko zakupione w dubaj mall #frajerzyzmlm
O co wlasciwie ten prawicowy bol tylka okraszony wyzywaniem od zboczencow i oczekiwaniem "nie afiszowania sie"? Jaka logika sie za tym kryje - oczekujecie ze gej na sile znajdzie se kobiete i bedzie zyl w klamstwie, tak zeby prawakom sie podobalo? Takie koltunstwo i dulskosc zeby na zewnatrz byl miraz "normlanosci"? A co z ta kobieta, to byloby wobec niej w porzadku? i ona ma byc w takim malzenstwie szczesliwa? Bo przeciez wiadomo, ze szans na normlany zwiazek nie ma i z czasem to wyjdzie, ewentualne potomstwo tez na tym bardzo ucierpi. Powiem szczerze, ze zupelnie tego myslenia nie ogarniam.
A moze ten ktos na ksiedza ma isc? Bo odnosze wrazenie, ze stad ta obsesja KK na punkcie homoseksualistow... zaszczuc, zlamac, a pozniej po takim praniu mozgu pozyskac "kaplana". To jest bestialstwo, jezeli faktycznie tak to jest zaplanowane...
I od razu mowie, ze koltunskiego pierdzielenia typu "niech sie nie obnosza" nie kupuje. @czaykowski w jednym z wpisow swietnie to podsumowal:
#bekazprawakow #bekazkatoli #humorobrazkowy #lgbt #homoseksualizm #dobrazmiana #neuropa #polityka
Jak się ktoś wyleczy z homoseksualizmu, to po 3 lat
@pk347: Ty sie smiejesz, ale tak jest
@Haqim: fajne traktowanie kobiety - jako bezmozgiego narzedzia do naprostowania "bladzacego" faceta. Bardzo podmiotowe podejscie musze powiedziec.
@czaykowski: Ksiadz gej - Najlepszy przyklad jak ta ogolnie prawicowo-konserwatywna ideologia upadla i niszczy ludzi na takim najbardziej podstawowym poziomie. Mamy tu do czynienia z czlowiekim, ktory jako ofiara presji spoleczno-religijnej, jest tak stlamszony i pokrzywiony psychicznie, ze ostatecznie "decyduje sie" aby przystapic do tegoz wlasnie kosciola i dalej propagowac ideolologie, ktora juz zniszczyla jego (mimo, ze on tego moze pozornie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Al-3_x: a z czego wynika Twoja obsesja na punkcie "stanu zdrowia" (LOL) osoby, ktora jest Tobie obca? Cos w tym guscie?
@Al-3_x: odczlowieczanie, wytykanie innosci, nakazywanie/oczekiwanie, zeby kazdy zyl wg twojego widzimisie (oraz wiary) to jest ten altruizm? Zachowujecie sie jak talibowie... z ktorych sie smiejecie.
@rbk17: No tak, za pierwszego PRLu tez to bylo mocne - w spoleczenstwach wschodu widac jest takie oczekiwanie. Ma byc zarowno wrog wewnetrzny jak i wewnetrzny aby twierdza byla oblezona. Putin na tym samym jedzie.
@Kreation: nie ma tu muzulmanow, PL jest zbyt biedna. Tutaj zagrozeniem sa radykalni katolicy, ktorzy prawa dla wszystkich, takze niewierzacych pisza oraz interpretuja pod czarodziejskie ksiegi. Na zachodzie mimo islamistow swoboda i wolnosc jest duzo wieksza bo panstwo samo w sobie, nie jest przybudowka tej czy innej religii. Jednoczesnie uwazam, ze zachod jest dla nich zbyt poblazliwy i powinien zwalczac islamistycznych
@Al-3_x: (-‸ლ)
Nie przejmuj się opinią ludzi, na których Ci nie zależy. Ja się ani nie kryguję całować dziewczyny publicznie, ani rozmawiać o sobie ze znajomymi, a jestem małym chudym karakanem, który fizycznie nie jest w stanie obronić swoich racji. Na walkę z ludźmi, którzy nie zmieniają zdania