Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +59
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
EpicElion +28
Dzień dobry, bierzcie po jednym miłego dnia.
Rzuciła mi się w oczy na Wykopie reklama tej gry na wspieram.to. https://wspieram.to/slawia Grafiki wyglądają całkiem sympatycznie i choć na temat samej rozgrywki nie znalazłem w tym artykule zbyt wiele to kusi mnie dorzucenie swojej cegiełki do wydania. Co sądzicie? Mieliście jakąś styczność z innymi grami tych autorów albo i samą Slawią?
@boguslaw-de-cubalibre: jak na zawartość, to cena zdecydowanie zbyt wysoka
@Talvi: jak czytam zasady gry, to nie widzę powodu, aby wspierać ten projket, prezentuje się dosyć słabo
Wspieranie gier na kickstarterze to w większości idiotyzm. Jedyne co mają do zaoferowania to właśnie grafiki i figurki. Amerykanom starczą wielkie plastikowe potwory i gra jest ufundowana w jeden dzień. Później się okazuje że gra nie oferuje żadnej ciekawej mechaniki. Niestety ten trend powoli zaraża Polaków.
Poza tym, wspieranie na crowfunding nie wiąże się z żadnymi bonusami. Zwykle lepiej poczekać aż gra zostanie ufundowana, wtedy przeczytać/obejrzeć recenzje (a nie reklamy) i wtedy bez ryzyka zakupić z drugiej ręki. Często taniej niż w kampanii.
Jeśli chodzi o polskie gry:
Stworzę, porażka
Wszelkie gry Czacha games: gildie Londynu, keyflower czy inne. Obiecują "gwarancja najniższej ceny", a na konwentach sprzedają za 2/3 ceny.
@William_Adama: O tak, figurki! Dużo figurek, Nemezis, Lord of Hellas, jeszcze więcej figurek! W dodatku POLSKICH figurek ( ͡° ͜ʖ ͡°)