Witam ponownie, wczoraj ocenialiśmy film "Żywot Briana" z 1979 roku. 73,26% przepytanych mirków widziało ten film. Średnia ocena dla tego filmu na wykopie wynosi 8,30. To więcej niż na filmwebie (7,9) i na IMDB (8,1).
Dzisiaj będziemy oceniać film "Nietykalni" z 2011 roku. Bardzo proszę by mirki oglądające ten film podzieliły się swą opinią o nim, gdyż mój tag jest przewodnikiem filmowym dla mirków, które danego filmu nie oglądały ( ͡°͜ʖ͡°)
Następne głosowanie jutro - zajmiemy się wtedy filmem "Terminator 2" z 1991 roku.
Zasady: Oceniamy różne filmy z różnych gatunków i różnych okresów (najpierw te najpopularniejsze, potem się zobaczy). Głosujemy na oceny od 1 do 10 by potem uśrednić ocenę dla danego filmu. Celem jest 1) sprawdzenie gustu wykopków oraz 2) sprawdzenie jak uśrednione oceny będą się różnić od tych na IMDB i filmwebie. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od mojego czasu.W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy widziałeś ten film.
bo jest banalna, naiwna oraz prosta jak drut ( ͡°͜ʖ͡°)
@DOgi: @AurenaZPolski: Tu przyznałbym koledze rację, gdyby nie to typowe prymitywne określenie "Nie warto tracić na niego czasu". Jest wiele banalnych, naiwnych i prostych jak drut filmów, które jednocześnie są dobrymi filmami, polaryzacja poglądów świadczy o pewnych ograniczeniach umysłowych. Nie obejrzałbym tego filmu drugi raz, ale nie mogę powiedzieć, że to gniot,
@AurenaZPolski: Ten film powala mnie od strony wizualnej- jest prześliczny- no k---a miód i orzeszki. Z drugiej strony podstawa filmu to jednak historia, a ta nie jest jakaś powalająca.
Dzisiaj będziemy oceniać film "Nietykalni" z 2011 roku. Bardzo proszę by mirki oglądające ten film podzieliły się swą opinią o nim, gdyż mój tag jest przewodnikiem filmowym dla mirków, które danego filmu nie oglądały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następne głosowanie jutro - zajmiemy się wtedy filmem "Terminator 2" z 1991 roku.
Tag do obserwacji: #wykopowefilmy
Zasady: Oceniamy różne filmy z różnych gatunków i różnych okresów (najpierw te najpopularniejsze, potem się zobaczy). Głosujemy na oceny od 1 do 10 by potem uśrednić ocenę dla danego filmu. Celem jest 1) sprawdzenie gustu wykopków oraz 2) sprawdzenie jak uśrednione oceny będą się różnić od tych na IMDB i filmwebie. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od mojego czasu.W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy widziałeś ten film.
Miłej zabawy :)
#film #wykopowefilmy
w skali od 1 do 10 na ile oceniasz film?
@DOgi: @AurenaZPolski: Tu przyznałbym koledze rację, gdyby nie to typowe prymitywne określenie "Nie warto tracić na niego czasu". Jest wiele banalnych, naiwnych i prostych jak drut filmów, które jednocześnie są dobrymi filmami, polaryzacja poglądów świadczy o pewnych ograniczeniach umysłowych. Nie obejrzałbym tego filmu drugi raz, ale nie mogę powiedzieć, że to gniot,
Ten film powala mnie od strony wizualnej- jest prześliczny- no k---a miód i orzeszki. Z drugiej strony podstawa filmu to jednak historia, a ta nie jest jakaś powalająca.
Od typowych amerykańskich komedii różni się tylko frazą "oparty na faktach".
Nie ufam ludziom, którzy go wysoko oceniają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ten Nietykalni to straszny kicz, jeden z najgorszych filmów jakie widziałem.
@tatagimpera: 3/10 trochę za dużo, dałem 2.