Wpis z mikrobloga

@Sash_a: jak dla mnie idealny telefon, poręczny i dobrze wykonany. Od listopada używam i jeszcze ani razu się nie zawiodłem, poza przygodami z serwisem ;)
@Sash_a: Nowy SE ma być deko większy. Nie wiadomo jednak jak będzie wyglądał. Z tym że pasowałby do czerwcowej konferencji ale z reguły tam nie prezentują ogólnie telefonów. Cena starego se już nie wzrośnie, za to może spaść cena 7 jak wejdzie SE.

Dużo niewiadomych, mniej odpowiedzi, jeszcze mniej sensownych plotek. Poczekaj do końca czerwcowej konferencji a jak nic nie pokażą to w teorii 3 miesiące musiałbyś czekać na premierę nowego
@Sash_a: no to napisałem, cena starego SE nie wzrośnie. Jak wejdzie nowy SE to i tak w okolicach 2000 zł będzie kosztował więc w okolicach 1200 będą chodziły stare SE w oficjalnej dystrybucji. Jak nie wyjdzie nowy w tym tygodniu to byś musiał czekać 3 miesiące więc będziesz musiał decydować czy czekasz czy nie (ale po zakończeniu czerwcowych konferencji więc do 8 czerwca).
@Sash_a: Ja używam SE od dwóch lat i są mikro zwiechy (na zasadzie laga 1-2 sekundy przed odpaleniem aplikacji). Na iOS 9 było idealnie bo interfejs był też odpowiedni pod ten rozmiar telefonu, 10 zrobiła wszystko wielkie jak dla starych ludzi, ale da się przyzwyczaić.

W lewym górnym rogu wyskoczył mi też żółty pasek (ponoć ekran się odkleja). SE od brata ma to samo. Nic z tym nie robię bo gwarancji