Aktywne Wpisy
Typ0wa_Karyna +208
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
RapidHere +218
O matko,ekran z odświeżanien 60 Hz 2023 rok w telefonie za 800 euro XDDD to już nawet nie jest plucie tylko dożylna dawka braku szacunku #apple
[STAN NA GODZ. 16:00] Nad zachodnią, północną i południową częścią kraju rozwinęły się liczne ośrodki burzowe, przynoszące miejscami dość gwałtowne zjawiska. Największym zagrożeniem ze strony burz są obfite opady deszczu, ponieważ rdzenie opadowe w dniu dzisiejszym mają tendencję do wolnego przemieszczania się oraz do dobudowania się od tyłu do istniejących już stref silnych opadów. Taka sytuacja występuje między innymi w rejonie Solca Kujawskiego. Duże zagrożenie związane z lokalnymi podtopieniami i powodziami błyskawicznymi niosą też ze sobą burze, które pojawiły się w okolicach Bogatyni i Gór Izerskich.