@Matti32 sonie szanuje ciebie nie plusowy żebraku ,sen mam spokojny własnie wstaje do pracy patrzac po godzinie kiedy dodałeś komentarz łasiłeś sie o plusy do 2 w nocy hehehe srogi przegryw z ciebie
@marcin343: alkoholik jest gorszy niz czlowiek ktory molestuje dzieci???!!!! Ty jesteś zdrowo #!$%@?ęty zaraz powiesz że picie piwa to gorsze przestępstwo niż gwałt ciebie powinno sie izolować ,nie pisz juz nic wiecej zwyrodnialcu
@marcin343: coś chyba jednak niedosypiasz bo to nie ja "łasiłem się o plusy" :P Zresztą kolega wyżej ma rację, lepiej nic więcej nie pisz bo tylko się pogrążasz :)
@Matti32 ty idioto hehe Vocal ktorego bierzesz za wzor kopiuje od paru dni moje komentarze to " alkoholik jest gorszy niz czlowiek ktory molestuje dzieci???!!!! Ty jesteś zdrowo #!$%@?ęty zaraz powiesz że picie piwa to gorsze przestępstwo niż gwałt ciebie powinno sie izolować ,nie pisz juz nic wiecej zwyrodnialcu"
Napisałem ja w rozmowie z iomobill sprawdź sobie ,a ten cymbał bez ładu i składu wkleja moje komentarze gdzie popadnie Polecam wejść w
@marcin343: I bardzo dobrze robi. Nie będzie taka popierdółka jak Ty wyzywać szanowanych użytkowników z długim stażem jak ja i @vocal :P Najpierw zgłoszę Cię do moderacji a jak oni Cię nie wywalą to wylądujesz na #czarnolisto :) Chociaż może przyłączę się do Vocala i również będę kopiował Twoje wpisy xD
@Matti32 bedziesz dziś żebrał o plusy?!!!???? Coś w stylu "daj plusa bo przyśni ci sie gocha" albo "daj plusa bo nawiedzi cie marlenka" poziom żenady level hard jeden prosi o plusy i pyskuje bo zasiedział sie na wykopie najdłużej ze wszystkich drugi jedzie na moich komentarzach
#danielmagical #rafatus #rafonix
alkoholik jest gorszy niz czlowiek ktory molestuje dzieci???!!!! Ty jesteś zdrowo #!$%@?ęty zaraz powiesz że picie piwa to gorsze przestępstwo niż gwałt ciebie powinno sie izolować ,nie pisz juz nic wiecej zwyrodnialcu"
Napisałem ja w rozmowie z iomobill sprawdź sobie ,a ten cymbał bez ładu i składu wkleja moje komentarze gdzie popadnie Polecam wejść w
Coś w stylu "daj plusa bo przyśni ci sie gocha" albo "daj plusa bo nawiedzi cie marlenka"
poziom żenady level hard jeden prosi o plusy i pyskuje bo zasiedział sie na wykopie najdłużej ze wszystkich drugi jedzie na moich komentarzach
Komentarz usunięty przez autora