Wpis z mikrobloga

#csgo Mogliby wprowadzić jakieś odznaki z łapanie cziterów na OW, bo jak mam to robić tylko dla exp, to mi się średnio chcę, exp mogę sobie na dowolnym trybie wbić. Kiedyś mi tylko przyszła wiadomość od Administracji, wyświetliła się specjalna zakładka z wiadomością od kogoś z Valve. Oglądając demo nie czuję satysfakcji, że kogoś złapie. A tak mógłbym sobię przypiąć odznake i miałbym satysfakcje, że coś zrobiłem.
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kszyszteex: Tez tak uważam. Powinni wprowadzić jakieś trofeum za to. Ale valve jest zbyt głupie, leniwe i zwyczajnie wyrachowane aby jakkolwiek wynagrodzić czas stracony na oglądaniu demek.
  • Odpowiedz
@booty: Mam możliwość oglądania na 3 kontach, ale tego nie robie, bo mi się po prostu nie chcę. Jak mam za darmo marnować czas, to nie będę zawszę "pracował" za nich. Wystarczy że 50% meczy jest z cziterami. A faktycznie jakby jakieś trofeum pojawiło się na profilu, można było by to robić. Czas na dodanie skrzynek mają zawszę XD. Zrobili by trofeum różnego poziomu, za prawidłową ilość złapanych osób i
  • Odpowiedz