Wpis z mikrobloga

@adgebworthy: Mariano Italiano trzyma bardzo nierówny poziom, także od jakiegoś czasu ich unikam.
Do pewnego momentu dobry był też Bayon Bar ale mocno się zepsuł.
Piaseeczyńska Szara Eminencja tez już poziomem nie grzeszy.

To tyle z negatywnych informacji, z pozytywnych to tak jak wspomniał @DeathName naleśniki w Fryderyku są ok, możesz zaryzykować i spróbować Mariano Italiano, ale koniecznie na miejscu w lokalu bo ta dowożona pizza smakuje kartonem. Curry King jest
@Vader-Poland: @adgebworthy:
Kresową zachwalała moja koleżanka ale to było parę lat temu.
W tej chwili otworzył się jakiś chinol i z opinii znajomych baardzo spoko.
Ale wiadomo że to może być subiektywna ocena.

Ja jeżeli chodzi o jedzenie w Piasecznie i bliskiej okolicy bardzo szanuję Bar Sonia w Mysiadle.
Taki typowy bar mleczny ale jest czysto,smacznie i niedrogo.

Po drugiej stronie Puławskiej przy Geodetów Kambodżańska o której swego czasu było
@Piaseczyniak: Kresowa miała niestety dwa etapy życia. Pierwszy, który był bardzo fajny i drugi - prawdopodobnie po zmianie właściciela bo efektem był brak koncesji na alkohol przez pierwsze tygodnie nowego otwarcia.
Po zmianie właściciela wszystko sie posypało, jakość jedzenia spadła na łeb, ceny poszły do góry.
Kambodżańska o której piszesz to właśnie Bayon Bar o którym pisałem i który niestety ostatnimi czasy mocno podupadł na jakości.
@adgebworthy: Mariano Italiano trzyma bardzo nierówny poziom, także od jakiegoś czasu ich unikam.

Ciekawe, sporo tam jadam, przerobiłem chyba wszystkie dania i desery i zawsze ok.

Co do Hindusa na Wojska Polskiego, moim zdaniem kilka poziomów niżej niż Curry King a ceny porównywalne.