Aktywne Wpisy
darknightttt +11
O co chodzi z tymi facetami po 30? Spotykam się, jest ok a on już chciałby mieszkać razem po kilku miesiącach. Po co się tak spieszyć i już tworzyć plany na przyszłość skoro dopiero się poznajemy? Przecież ja nie rzucę nagle wszystkiego, nie będę planować planów na resztę życia po takim krótkim czasie. To nie ma sensu bo na takim etapie wszystko może się rozpaść z dnia na dzień. Po co skracać
Volantie 0
gdzie w okolicy rynku dobrze zjeść tak na poziomie
Do pewnego momentu dobry był też Bayon Bar ale mocno się zepsuł.
Piaseeczyńska Szara Eminencja tez już poziomem nie grzeszy.
To tyle z negatywnych informacji, z pozytywnych to tak jak wspomniał @DeathName naleśniki w Fryderyku są ok, możesz zaryzykować i spróbować Mariano Italiano, ale koniecznie na miejscu w lokalu bo ta dowożona pizza smakuje kartonem. Curry King jest
Kresową zachwalała moja koleżanka ale to było parę lat temu.
W tej chwili otworzył się jakiś chinol i z opinii znajomych baardzo spoko.
Ale wiadomo że to może być subiektywna ocena.
Ja jeżeli chodzi o jedzenie w Piasecznie i bliskiej okolicy bardzo szanuję Bar Sonia w Mysiadle.
Taki typowy bar mleczny ale jest czysto,smacznie i niedrogo.
Po drugiej stronie Puławskiej przy Geodetów Kambodżańska o której swego czasu było
Po zmianie właściciela wszystko sie posypało, jakość jedzenia spadła na łeb, ceny poszły do góry.
Kambodżańska o której piszesz to właśnie Bayon Bar o którym pisałem i który niestety ostatnimi czasy mocno podupadł na jakości.
Ciekawe, sporo tam jadam, przerobiłem chyba wszystkie dania i desery i zawsze ok.
Co do Hindusa na Wojska Polskiego, moim zdaniem kilka poziomów niżej niż Curry King a ceny porównywalne.