Wpis z mikrobloga

@Brozyn: z ciekawości pytałem, wbijam platyny w gierkach które mnie wciągną tylko :) Nie lubię męczyć się na sile. Ale taki Wiesiek, Skyrim, bloodborne czy Uncharted to miodzio.
@Brozyn: to chociaż Max Payne'a 3 zrób ( ͡° ͜ʖ ͡°) gra zarąbista, ale co się dzieje w trybie NYMHC to głowa mała. Musisz przejść całą grę za jednym zamachem bez zginięcia, a jest masa bugów typu niewczytujące się całe fragmenty rozdziałów.

Ja miałem taki problem, że chyba z 7 razy dotarłem do przedostatniego rozdziału tylko po to, żeby gra mi się zawiesiła, zawsze w tym samym
@MisPluszowyZWadaWymowy: mam kupione ale właśnie boli mnie to że MP3 nawet jak potrafisz przejść to coś Ci się zbuguje, myślę że dałbym radę a przechodzenie ileś razy gry to nie problem, ogrywałem nowego DMC 6 razy z czego jeden walkthrough byłem na hita a wrogowie byli na hardzie. Teraz robię też między wierszami trackmanie turbo, też platyna poniżej 1% także w coś tam trudniejszego czasem pogram ;)
@Brozyn: ja miałem wyjątkowego pecha z tymi zwiechami, nie znalazłem nikogo innego kto miałby ten sam problem. Z bugami z wczytywaniem można sobie częściowo poradzić, z tego co pamiętam w niektórych miejscach trzeba było po prostu chwilę poczekać zanim pójdzie się dalej. Tak więc ogólnie nie jest aż tak źle + te bugi są tylko w tym trybie, bo zmienia się trochę system loadingów. Większym problemem jest boost trofeów do multi.