Wpis z mikrobloga

@runnerrunner: Do internetu myśle ok, zależy jaka matryca tam siedzi. Pewnie #!$%@? bo wiadomo płacisz za FINPADA . No i jest już 8gen procesorów intela a tu jest 7, ale przy i3 jakiegoś skoku to i tak nie daje. No a tak to do nie wymagającego przeglądania pierdów będzie ok.
  • Odpowiedz
  • 0
@ThinkBad: Trochę dziwne że go nie polecasz ale po przeglądnięciu twojego profilu już wiem że trafiłeś na taki wadliwy egzemplarz .Ten laptop jest polecany przez większość internetowych doradców na różnych forach a także tutaj na wykopie. Oczywiście chętnie przeanalizuję jakaś alternatywę zaproponowaną przez Ciebie.
  • Odpowiedz
@runnerrunner: Jeśli laptop był naprawiany 3 razy w serwisie i 2 razy przez producenta, i 5 kolejnych wymienionych matryc była wadliwa, to trudno powiedzieć o wypadku przy pracy. Do tego rok bujania się najpierw z serwisem, później z producentem, a ostatecznie ze sklepem, aby odzyskać pieniądze za ten chłam. Nie jestem żadnym ekspertem od sprzętu, więc niczego nie polecę, ale uważam, że jakość tego laptopa nie odbiega od dwa razy
  • Odpowiedz
  • 1
@ThinkBad: i bądź tu mądry. chyba zreaktywuję moja Toshiba L505-138 z i3 m 3300 4gb Ram i dyskiem HDD. Dokupię ramu i wrzucę SSD. Tylko że szukam do niego matrycy na wymianę w sensownej cenie bo stara zaczęła się odklejać i widać czarne plamy/paski.....
  • Odpowiedz